Uz prave pomagače - ljeti spremajte manje, uživajte više

Foto: Press

STIŽE nam ljeto, a samim time želimo što manje vremena boraviti u zatvorenom u kojem trošimo vrijeme na čišćenje i spremanje. Imamo odličnu priliku za vas – u akciji na sve.hr predstavljamo proizvode koji će vam učiniti ljeto zabavnim, a vaš dom, vaša odjeća i vi ćete biti u svakom trenutku spremni i zadovoljni.

Akcija u kojoj možete pronaći najbolje Philips usisavače, parne postaje, glačala i steamere, aparate za kavu, ovlaživače i pročišćavače zraka te kuhinjske pomagače traje sve do 30. lipnja na sve.hr

Philips XB2125/09 usisavač bez vrećice

Philips usisavač bez vrećice iz serije 2000 osigurava snažno čišćenje i jednostavno se održava. U ljetnim mjesecima bit ćete zahvalni na sjajnim rezultatima čišćenja zahvaljujući tehnologiji uređaja i višenamjenskom usisnom nastavku – za baš sve vrste podova. Uređaj ima visoko učinkoviti motor od 850 W što znači da ima jaku usisnu snagu koja usisava i sitnu prašinu. Spremnik za prašinu dizajniran je za lako higijensko čišćenje jednom ruku, a cijeli usisavač vrlo je jednostavno spremiti i prenositi.

Usisavanje jednom rukom nikada nije bilo bliže. Stalnom prebacivanju kabla iz jedne u drugu utičnicu došao je kraj jer zbog dosega od 9 metara od utičnice do usisnog nastavka, usisavanje je zabavnije bez iskopčavanja. Uređaj je dizajniran i proizveden u Nizozemskoj, no kako bi uređaj bio u vašem domu, ne morate u Nizozemsku, samo kliknite na uređaj. Iskoristite akciju od 23% na Philips usisavače, a cijena ovog Philips usisavača bez vrećice je 849 kn. 

U akciji na sve.hr trenutačno su snižene Philips parne postaje, glačala i steameri do 23%. 

Philips STH3010/70 ručni steamer

Ako tražite uređaj kojim ćete lagano i jednostavno upravljati u jutarnjoj gužvi dok se spremate na posao, imamo nešto za vas. Ručno stemaer glačalo serije 3000 ima takav dizajn da ćete biti oduševljeni koliko je lagan i kompaktan. Jednostavno se koristi, a vaša odjeća je opeglana bilo kada i bilo gdje. Uređaj je spreman za upotrebu kroz 30 sekundi, a čak vam ni daska za glačanje nije potrebna.

Spremnik za vodu jednostavno se odvaja i puni ispod slavine. Ako tražite uređaj koji podržava zdravija i higijenska rješenja, i ovo ručno steamer glačalo ima rješenje za to jer njegova para ubija i do 99,99 % bakterija. Dobra je vijest da ovom parom možete glačati i zavjese i plahte, a odgovara svim tkaninama i odjeći koja je pogodna za glačanje.  To uključuje čak i svilu – ručno stemaer glačalo može se sigurno pritisnuti uz svaki odjevni predmet bez rizika do progorijevanja. Uređaj je dostupan u akciji po cijeni od 389 kn. 

Philips PSG7050/30 parna postaja

Iz serije odličnih Philips uređaja stiže nam i parna postaja koja je praktična za korištenje. Slično kao i kod prethodnog ručnog steamer glačala, parna postaja je jednostavna za rukovanje, snažna para postiže odlične rezultate, a može se koristiti bez opasnosti od progorijevanja odjeće.

Uz parnu postaju dolazi i odvojivi spremnik za vodu od 1,8 L. Kada kažemo da je jednostavan za rukovanje, to znači da njegova minimalna težina od samo 800 g olakšava okomito glačanje i izvješene odjeće parom. I bonus savjet: što redovitije čistite kamenac, tako štitite glačalo i produžujete njegovo trajanje. Uređaj je dostupan u akciji koja traje sve do 30. lipnja. 

Kada riješite usisavanje i glačanje, možete se opustiti i popiti kavu. Možda iz vašeg novog omiljenog aparata do kojeg možete doći samo jednim klikom. Svi Philips aparati za kavu sniženi su do 32 posto sve do kraja lipnja. 

Philips aparat EP2224/40 Full Automatic espresso aparat

Ovaj aparat sadržava sve bitne karakteristike koje treba imati odličan aparat za kavu kojem ćete se rado vraćati svaki dan. Priprema sjajan okus i aromu kave od svježih zrna, na savršenoj temperaturi. Njegovi nastavci za mliječnu pjenu omogućavaju jednostavnu pripremu glatkog capuccina ili late macchiata. Svi nastavci kao i sam aparat lako se čisti jer se sastoje od minimalno dijelova. Svoju omiljenu kavu birate putem intuitivnog dodirnog zaslona koji vam omoguće jednostavan odabir.

Možete prilagoditi intenzitet i količinu napitka. Aparat za kavu lako je čistiti i održavati uz automatski program koji će vas obavijestiti kad bude potrebno ukloniti kamenac. Možete prilagoditi učestalost tog postupka sukladno tvrdoći vode u kući. Kako bi čišćenje bilo praktično, sustav za mlijeko, pladanj i spremnik za ostatke mljevene kave možete prati perilici posuđa. Time se štedi vrijeme i jamči higijensko čišćenje.

U Philips seriji uređaja možete pronaći baš sve, pa čak i pročistače zraka i različite kuhinjske pomagače

Philips HU4801/01 ovlaživač zraka

Ovaj uređaj ispunja vaš dom ugodnim i čistim zrakom. Tehnologija NanoCloud ovlažuje bez prašine i vlažnih točaka uz do 99 % manje bakterija. Philips ovlaživač zraka možete koristiti u prostorijama i do 25m2, a njegov difuzor od 360 stupnjeva raspoređuje ovlaženi zrak jednoliko kroz cijelu prostoriju. S uređajem dolazi i dvogodišnje međunarodno jamstvo, ali ono najvažnije uređaj higijenski ovlažuje suhi zrak danju i noću. Za vas to znači lakše disanje i miran san. Uštedite 170 kn i naručite uređaj koji je snižen sve do 30. lipnja

Philips HR2224/00 blender ProBlend Crush 

Uštedite 20% i naručite uređaj Philips blender ProBlend Crush. Zahvaljujući tehnologiji ProBlend Crush dvostruko brže pretvara najtvrđe sastoje u najbolje smoothije po vašoj želji. Blender koristi jedinstvene zvjezdaste rezače s 4 oštrice u kombinaciji s učinkovitim motom od 800 W koji savršeno usitnjava led i velike komade.

Uređaj dolazi uz dvogodišnje međunarodno jamstvo – tako Philips jamči dugotrajnu kvalitetu svojih uređaja i njihove radne značajke. Uređaj je dostupan po sniženoj cijeni od 519,20 kn sve do 30. lipnja. Provjerite i ostalu Philips ponudu kuhinjskih aparata koja je snižena 20%. 

Akcija u kojoj možete pronaći najbolje Philips usisavače, parne postaje, glačala i steamere, aparate za kavu, ovlaživače i pročišćavače zraka te kuhinjske pomagače traje sve do 30. lipnja na sve.hr

Pročitajte više