Uzbuđene žene u rekordnom roku pokupovale ulaznice za Čolića

NAKON što su prije nekoliko tjedana izašle u prodaju ulaznice za koncert popularnog pjevača Zdravka Čolića povodnom Dana žena u zagrebačkoj Areni, karte su rasprodane! Iako nas do koncerta dijeli samo dva tjedna, željni obožavatelji će moći kupiti samo VIP hospitality ulaznice koje se prodaju po cijeni od 700 kuna, a uključuju parkirno mjesto i catering, ali i nekoliko ulaznica koje je Index.hr pripremio samo za vas u nagradnoj igri.

S obzirom da u Arenu Zagreb stane oko 15 tisuća ljudi pravo je iznenađenje da su se u tako kratkom roku rasprodale sve ulaznice koje ste mogli kupiti po cijeni od 130 i 150 kuna. Veliki ljubimac, ali i ljubitelj žena iznenadio je i sami tim zagrebačke agencije Gramofon koja je zaslužna za dolazak popularnog pjevača.

Najskuplja bajka na našim prostorima


Podsjetimo, Zdravko Čolić je posljednji put nastupao u Velikoj dvorani Doma sportova prije punih pet godina dok je prošle godine napunio i pulsku Arenu. Kako su organizatori iz agencije Gramofon već najavili, Čolićev će koncert biti jedna od najskupljih glazbenih bajki na ovim prostorima jer pjevač u hrvatsku metropolu stiže u pratnji gudača, balerina i pratećeg benda, tako da će se na sceni tijekom trosatnog koncerta izmjenjivati tridesetak ljudi.

Zagrebačkoj publici na Dan žena, osim svojim starim i novim hitovima, Čolić će zahvaliti i lijepom gestom. Šuška se kako će svaka posjetiteljica koncerta na dar dobiti crvenu ružu, a na ulazu u Arenu dijelit će se i Čolini DVD-i na poklon. Nakon koncerta u Areni, kojemu se iznimno veseli, Čolić priprema i veliki nastup 2. svibnja u pariškoj Olympiji.

A.M.

Pročitajte više