Uživala u lunaparku, a zatim joj je prišla žena i dala poruku koja ju je rasplakala

Ilustracija: Shutterstock

JEDNA je Britanka sa svoje dvoje djece prije nekoliko dana posjetila lunapark u Nottinghamu, no nije očekivala da će dobiti poruku koja će je ganuti do suza, piše The Mirror. 

Dok je uživala sa svojom djecom, prišla joj je strankinja i bez riječi joj pružila omotnicu. Prije nego što se snašla, strankinja se već izgubila u gužvi, a majka je pogledala što se nalazi unutra i šokirala se kad je ugledala novčanicu od 100 funti uz koju je bila poruka. 

Topla gesta 

"Sretan Božić! Ovo je bila teška godina za sve. Molim vas, uzmite ovaj poklon i uživajte u praznicima. Kupite si još jedan poklon, počastite voljenu osobu ili sebe", pisalo je na ceduljici. 

Britanku su preplavile emocije i počela je plakati, a zatim je nastavila čitati. Na kraju poruke je pisalo: "Jedino što tražim je sljedeće. Ako ili kad si budete to mogli priuštiti, ponovite ovu gestu i vi nekoga iznenadite. Još jednom sretan Božić!" 

Majka je pokušavala pronaći strankinju u lunaparku, ali bezuspješno. Kasnije je ispričala medijima da je bila zapanjena kad je pročitala poruku. 

"O ovakvim stvarima čitate na internetu, ne očekujete da se vama dogode", zaključila je. 

Pročitajte više