UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA Američki sportaš pokazao što mu je igranje s vatrometom napravilo šaci

Foto: Instagram

AMERIKANCI slave svoj najznačajniji praznik, Dan nezavisnosti, a kao podsjetnik onima koji ga namjeravaju proslaviti pucanjem, NFL igrač Jason Pierre-Paul podijelio je fotografiju strašne ozljede ruke koju je pretrpio prije tri godine dok se igrao vatrometom.

Igrač Tampa Bay Buccaneersa podijelio je poprilično uznemirujuću fotografiju teško osakaćene ruke, što mu se dogodilo u vrijeme kad je igrao za New York Giantse.

"Prošle su tri godine od moje nesreće i mogu doista reći da sam vrlo blagoslovljen i sretan što sam ovdje gdje jesam u životu. Gledanje tih slika izgleda nestvarno i ludo. Kako vam se život može promijeniti u treptaju oka! Jedna od najvećih američkih tradicija je proslava 4. srpnja vatrometom. Nažalost, sutra će netko biti ozlijeđen igrajući se vatrometom. Slavimo rođendan naše velike nacije. Drago mi je da sam još živ da vam mogu pokazati ishod onoga što se dogodilo. Molim vas, nemojte me žaliti, vaš dečko je ok čak i bez prstiju. Ali pazite se, jer biste to mogli biti i vi", napisao je uz fotografiju.

Kako piše Fox News, u jednomjesečnom razdoblju između svibnja i lipnja 2016. godine u Americi je bilo više od 11 tisuća ozljeda povezanih s vatrometom, od kojih je 8 tisuća ozlijeđenih pomoć moralo potražiti na hitnoj.

Pročitajte više