Uznemirujući detalji: Glumac iz Parade dječaka natjerao na oralni spolni odnos

Screenshot: YouTube

GORAN Jevtić, zvijezda hit filma Parada, osuđen je na deset mjeseci zatvora. Glumac, koji je u Paradi glumio homoseksualca kojeg ubijaju huligani, ležat će u zatvoru zbog spolnog zlostavljanja 16-godišnjeg dječaka, pišu srpski mediji. Jevtića se teretilo da je nad dječakom vršio nedozvoljene spolne radnje, a prvotno je bio osuđen na kućni pritvor.

Kako Kurir saznaje, na presudu kojom je bio osuđen na kućni zatvor žalio se i Jevtić, ali i tužilaštvo, pa je Viši sud u Somboru odlučio da kazna ostane ista, ali da je glumac služi iza rešetaka.

Jevtić je optužen da je 2014., tada 16-godišnjeg mladića, zlostavljao u Narodnom kazalištu u Somboru. Tužba je podignuta godinu dana kasnije nakon što su roditelji mladića slučaj prijavili policiji.

Maloljetnik L.K., žrtva glumca, optužio je Jevtića da ga je pod utjecajem alkohola natjerao na oralni seks. Saslušani su svjedoci koji su navodno dječaka vidjeli kako je uzrujan istrčao iz toaleta u kojem je bio glumac.

"Kad je mladić otišao u WC kako bi oprao ruke, glumac je otvorio vrata, približio se žrtvi, uhvatio ga za ruku, povukao i počeo ljubiti po vratu govoreći mu: "Trebao bi biti počašćen što ti netko slavan poput mene želi popušiti",", kaže izvor za srpski Alo

Tijekom afere na čiji se epilog čekalo pet godina otkriveno je i da je Jevtić dječaku bio omiljeni glumac te je uživao u prisustvu ovog glumca tijekom svečanosti u kazalištu jer je "upoznao svog idola".

Pročitajte više