Uzorna supruga Liz Hurley prodavala hranu na seoskom sajmu

BIVŠI model i glumica Elizabeth Hurley svoje bračne obveze ozbiljno shvaća. Dokazala je to nedavno i na sajmu u domovini, gdje je zajedno sa suprugom, indijskim biznismenom Arunom Nayarom prodavala hranu iz organskog uzgoja koju je sama pripremila. Liz se dokazala kao dobra kuharica, a ponosni suprug to isto je potvrdio riječima: "Bolju suprugu od Liz nisam mogao pronaći. Ona je lijepa, pametna i poštuje tradicionalne vrijednosti, što je meni izrazito bitno".

A da poštuje tradicionalne vrijednosti Liz je dokazala kada je oduševljeno pristala na sedmodnevnu ceremoniju vjenčanja, kako Indijcima nalažu njihova vjerska i običajna pravila, na kojoj se 2007. godine udala za Nayara. Liz i Arun su civilni brak sklopili pred dvoje svjedoka u dvorcu Sudeleyu, na zapadu Engleske, a zatim otišli u Indiju propisno proslaviti i uzeti se kako nalaže ondašnja tradicija.

Indijsko vjenčanje pretvorilo se u sveopću tučnjavu bez ozlijeđenih

Međutim, ono što je trebao biti najsretniji dan u životu indijskog milijardera Aruna Nayara i engleske glumice Elizabeth Hurley pretvorio se u ozbiljan sigurnosni problem za vlasti indijskog grada Jodhpura. Proslava se pretvorila u eksploziju nasilja kada su lokalni novinari pokušali automobil s mladencima pratiti u tvrđavu Mehrangarh.

Pljuska novinarki

Tom prilikom je jedan od pripadnika osiguranja navodno pljusnuo novinarku. To je izazvalo bijes njenih kolega koji su šakama nasrnuli na zaštitare. Došlo je do sveopće tučnjave koja je trajala sat vremena. Policija je nešto kasnija priopćila da usprkos svemu ni kod jednog sudionika ovog incidenta nije zabilježena ozbiljnija ozljeda, a vjenčanje je dobilo i političku dimenziju, s obzirom da su ga komunistički zastupnici u skupštini države Rajahstan nazvali "simbolom feudalizma".

Pročitajte više