Vajta i Jurica pasli oči na polugoloj Ivani: "Neke obline prolaze kraj nas"

GLAVNA zavodnica na Farmi, Ivana Paris, iskoristila je sunčano vrijeme kako bi se razgibala. U kratkom topiću i trenirci bivša misica je ispred Jure i Vajte izvodila vježbe za stražnjicu. Komentari su padali na sve strane, ali ona se nije previše obazirala već je samo nastavila s vježbom. "Neki skladni objekt prolazi tu pored nas", izjavio je prvi duelist Vajta na kojeg se nadovezao Jurica Pađen te rekao kako je ona "gnjevni aparatić".

"Umjesto ovih tetovaža bi trebalo napisati neku priču tako da frajer koji je iza tebe ima što čitati"

"Neke obline prolaze kraj nas. Zbog njih sam ja iskrivio vrat", nastavio je Vajta koji nije skidao pogled s Ivane. "Umjesto ovih tetovaža bi trebalo napisati neku priču tako da frajer koji je iza tebe ima što čitati", zaključio je Jurica komentirajući tako Ivaninu tetovažu koju ima na donjem djelu leđa. Nakon što je zaključila kako vježba koju joj je pokazao Mario nije za stražnjicu već je bole bedra od nje, Ivana je odustala.

"Što vičeš na mene? Pun mi je kurac svih"

Dok se na suncu održava mali fitness tečaj, u kući su se po tko zna koji put sukobile glavne kuharice. Budući da se Marina nikako ne može pomiriti s činjenicom da je puno mlađa Gianna zauzela njezino mjesto glavne kuharice na Farmi, brže bolje se uhvatila pripreme ručka. Kada je Gianna vidjela na koji je način Marina narezala lungiće, prigovorila joj je te se u cijelu priču morala uključiti i gazdarica Sonja. "Ostala sam sama i napravila sam kako sam znala, osim toga rekli smo da štedimo", pokušala je objasniti Marina nakon što je pretanko narezala šnicle.

"To što si ti napravila više tankih šnicli, to nema veze sa štednjom. Pojest će onda pet tankih ili jedan deblji - isto je", pokušala je objasniti kuharica Gianna dok je Marina to shvatila kao uvredu. Sonja se cijelo vrijeme ubacivala u razgovor i zamolila farmerice da pronađu zlatnu sredinu kako bi se prestale svađati. "Što vičeš na mene? Pun mi je kurac svih. Ja režem kako znam i kako se meso ponaša", izjavila je nervozna Marina Perezić te nastavila s rezanjem.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više