Supruga Piercea Brosnana porukom mužu dala do znanja koliko se još uvijek vole

Foto: EPA

SUPRUGA Piercea Brosnana Keely Shaye Brosnan posvetila je glumcu objavu povodom Valentinova i pratitelje podsjetila zašto se godinama dive njihovoj ljubavnoj priči. 

"Tvoj smijeh je glazba za moje uši, tvoje me umijeće ne prestaje oduševljavati, a srce mi još uvijek titra zbog tebe. Hvala ti što me pratiš na ovom izvanrednom putovanju. Radost je dijeliti život s tobom", poručila je suprugu uz valentinovsku čestitku. 

"Kako divna poruka, predivno je vidjeti kako se volite", "Vaša ljubav je inspiracija", komentirali su pratitelji.

Jedna od najljepših showbiz ljubavnih priča

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith vjenčali su se 2001. godine i mnogi ih smatraju jednom od najljepših ljubavnih priča u svijetu slavnih. Upoznali su se 1994. u kafiću u Meksiku, a glumac je tada prolazio težak period. Njegova prva supruga Cassandra Harris, s kojom je bio u braku 11 godina, preminula je tri godine ranije od karcinoma jajnika.

Glumac s Cassandrom ima sina Seana, a posvojio je i njezinog sina Christophera i kćer Charlotte. Brosnan je često isticao koliko mu je Keely pomogla da prebrodi teško razdoblje i da ga je spasila od depresije, a naglašavao je i koliko mu je pomogla kad je njegova kći Charlotte 2013. u 42. godini umrla od raka jajnika, baš kao i njezina majka Cassandra.

Pročitajte više