Vanessa Hudgens na crvenom tepihu Oscara potvrdila da je trudna

Foto: Profimedia

GLUMICA Vanessa Hudgens na crvenom tepihu na dodjeli Oscara potvrdila je ono što se tjednima nagađa.

Zvijezda High School Musicala čeka prvo dijete sa svojim suprugom Coleom Tuckerom. Na dodjelu Oscara došla je u crnoj haljini do poda, a trudnički trbuh jasno je vidljiv. 

Vijest o trudnoći dolazi tri mjeseca nakon što su se Vanessa i Cole vjenčali pred najbližim prijateljima i obitelji u Meksiku.

Nije se oglašavala o trudnoći

Već neko vrijeme se šuška da je Vanessa trudna, no ona o tome nije željela govoriti. No bila je ljuta na sve obožavatelje koji su ispod fotografija s djevojačke zabave pisali da izgleda trudno. 

"Doslovno sam imala sukob s javnošću. Otišla sam na svoju djevojačku zabavu i objavila sam video. Ispod su bili komentari: 'O moj bože, trudna si'", rekla je nedavno Vanessa te je dodala da smatra da su ti komentari tako nepristojni, s obzirom na to da nije o tom dijelu svog života javno govorila.

"Ispričavam se što ne nosim steznik svaki dan. Prava sam žena i imam pravo tijelo", dodala je.

Hudgens i Tucker upoznali su se prije tri godine preko Zooma, na grupnoj meditaciji usred pandemije koronavirusa. Nekoliko mjeseci kasnije potvrdili su vezu, a potom su se i zaručili. Glumica je za Today Show jednom prilikom izjavila da je odmah znala da je Cole onaj pravi.

Pročitajte više