Vanja Rupena čeka da je dečko Raffael zaprosi: Za majčinstvo i brak dobit ćete jedno veliko "da"

BIVŠA Miss Hrvatske i zaštitno lice druge sezone Hrvatskog top modela, Vanja Rupena, kaže kako je spremna za brak i djecu, a mora pričekat još jedino da je njen dragi, talijanski ekonomist Raffael, zaprosi.

Iako je prirodno vitka, Vanja redovito vježba kako bi održala zavidnu liniju. "Mnogo se krećem, a zbog posla sam i neprestano na putu", rekla je za Večernji list Vanja te dodala kako će ljetovati u rodnom Umagu, a na tjedan dana, ako joj obveze omoguće, zaletjet će se i u Italiju: "Dečko mi je iz Puglije pa ću skoknuti i k njemu. To je najbliže mom idealnom odmoru koji uključuje more, voljenu osobu, dobru hranu i rekreaciju. Ali u tropskim krajevima".

Dok Vanja u Hrvatskoj odrađuje snimanja za Hrvatski top model, Raffael u SAD-u usavršava engleski jezik. Na pitanje hoće li se uskoro začuti i crkvena zvona, Vanja je odgovorila: "Za brak i majčinstvo dobit ćete jedno veliko `da` od mene". Treba još samo pričekati da je Raffael zaprosi, a tad, kako tvrdi, iznenađenja neće biti jer je itekako spretna u glačanju, kuhanju, čišćenju i ostalim kućanskim poslovima.

Pročitajte više