Diva kakvu ne viđamo često: Vanna pokazala noge u novom spotu

Foto: Dino Senčar/Press

NAKON nedavne veličanstvene noći i koncerta u Lisinskom uz pratnju Zagrebačke filharmonije kojim je obilježila 25 godina glazbenog djelovanja, pjevačka diva Vanna predstavlja novu glazbenu poslasticu.



"Pjesmu smo jako dugo pripremali i napokon je tu. Zadovoljna sam što smo uspjeli u istom trenutku pustiti u etere singl koji istovremeno ima i videospot, kojeg smo smislili kao neku vrstu modnog editoriala. Atmosfera je na snimanju bila jako opuštena i zabavna, što se vjerujem i vidi. Fotografije je snimao Šime Eškinja, pa se u spotu vidi i cijela naša ekipa. Za spot su zaslužni Dino Senčar koji je snimao i moj prošli videospot za pjesmu Probaj, ali ga je ovaj put sam cijelog završio", poručila je Vanna.



Sa druge strane, čovjek zaslužan za odličan tekst, glazbu, aranžman i produkciju, Ante Pecotić, 'Suze na kiši' izdvaja kao jednu od posebnih pjesama:

"S Vannom sam snimio velik broj pjesama u njenoj samostalnoj karijeri. Neke od njih meni osobno drage nisu postigle uspjeh kakav sam očekivao, dok su neke postigle i više od očekivanog. Iskreno vjerujem kako smo u novom singlu pomirili i jedno i drugo, jer mi je pjesma jedna od dražih autorskih skladbi", rekao je Pecotić, a sada pogledajte i novi Vannin spot u kojem ćemo poznatu pjevačicu vijesti u jednom drugom zavodljivom izdanju.

Pročitajte više