Vannina lijepa 21-godišnja kći iznenadila sve rijetkim pojavljivanjem na televiziji

Foto: Instagram

PJEVAČICA Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna, pojavila se u emisiji Dalibora Petka uoči svog velikog koncerta u Areni Zagreb, no nije očekivala da će je uslijed emisije pojavljivanjem iznenaditi njena kći Jana.

Vanna, koja kćer rijetko pokazuje u javnosti, nedavno je na svom Instagram profilu podijelila Janinu fotografiju uz napomenu kako je "curica navršila 21 godinu".

Jana je majku odlučila iznenaditi te se prvi put pojavila kao gost u televizijskoj emisiji, a da ju Vanna nije očekivala, pokazala je igra asocijacije, u kojoj pjevačica ni nakon deset Petkovih tragova nije uspjela pogoditi o kome se radi.

''Meni je oduvijek bilo fora, čak sam se i malo previše hvalila s time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve mame rade. A onda sam shvatila što sve radi, gdje sve nastupa i sad ju snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem jer ona mi je uzor'', rekla je Jana.

''Da nismo ovdje, sad bi vjerojatno bile skupa u shoppingu ili na sladoledu zajedno. To su neki naši mali rituali nedjeljom", priznale su majka i kći.

Pročitajte više