VatanMed & Euroleague potpisali suradnju: Najveći popust na transplantaciju kose

Foto: Press

Klinika za transplantaciju kose VatanMed, jedna od najpoznatijih u Europi, potpisala je suradnju s najjačim košarkaškim natjecanjem na starom kontinentu, Euroleague Basketball. Tim povodom, u mjesecu kada ćemo dobiti europskog prvaka u klupskoj košarci, VatanMed će svoje buduće klijente počastiti jedinstvenim popustom od 350 eura na zahvat transplantacije kose od 13. do 20. svibnja.

Svi zainteresirani za zahvat transplantacije kose koji ispune formular ispod moći će iskoristiti vaučer u vrijednosti od čak 350 eura, koji mogu upotrijebiti u bilo kojoj od klinika VatanMed širom svijeta. Trenutno VatanMed posluje u 22 zemlje, a u regiji su klinike VatanMed otvorene u Sarajevu, Beogradu i Podgorici.

Index promocija d.o.o. nema pristup podacima o kontaktima niti o podacima iz bilo koje forme putem koje se možete izravno obraditi pravnoj osobi čiji promo članak objavljujemo. Pravne osobe na čijem web mjestu ispunjavate forme samostalni su voditelji obrade podataka. Više o samostalnom voditelju obrada podataka i vašim pravima pročitajte u njihovim politikama zaštite osobnih podataka.

Najbolji prepoznaju najbolje

Suradnja jedne od najboljih klinika u Europi za transplantaciju kose, VatanMed, i najpopularnijeg košarkaškog natjecanja Euroleague Basketball, službeno je objavljena prije početka Final Foura koji će ove godine biti održan u Berlinu. Klinika VatanMed bit će partner Euroleague sve do 2026. godine. Ova suradnja donijet će mnoge pogodnosti za klijente klinike kroz različite programe lojalnosti. Početak suradnje obilježava tjedan s najvećim popustom na transplantaciju kose do sada, u iznosu od čak 350 eura. Bit će tu još iznenađenja, nagradnih igara i benefita za one koji odaberu obaviti transplantaciju kose upravo u klinici VatanMed.

"Oduševljeni smo što možemo pozdraviti VatanMed u našoj obitelji partnera. VatanMed posluje u sektoru koji se brzo širi, a ovo novo partnerstvo otvara nove mogućnosti za podizanje svijesti o transformativnim tehnikama obnove koje mogu povećati samopouzdanje u našim zajednicama," rekao je Gawain Davies, viši direktor za korporativna partnerstva i licenciranje, Euroleague Basketball.

Suradnjom je oduševljen i direktor kompanije VatanMed.

"Uzbuđeni smo što ćemo udružiti snage sa Euroleague Basketball, spajajući našu strast za izvrsnošću sa uzbuđenjem igre," rekao je Uğur Öztürk, generalni direktor Klinike VatanMed. "Ovo sponzorstvo predstavlja više od samog partnerstva – to je posvećenost zajednici i zajedničkim vrijednostima. Zajedno, cilj nam je inspirirati i podići duh, kako na terenu, tako i u našoj klinici."

Fanovi Euroleague Basketball će moći upoznati vodeći brend u području usluga transplantacije kose, budući da će VatanMed imati široko prisustvo s posebno brendiranim sadržajem na digitalnim platformama Euroleague.

O klinici VatanMed

Klinika VatanMed posluje u više od 20 zemalja svijeta. Sjedište je u Istanbulu, a jedna od novootvorenih poslovnica nalazi se i u Podgorici. VatanMed je europski lider u području transplantacije kose, brade i brkova.

U klinici VatanMed transplantacija kose obavlja se najmodernijim metodama na svijetu, a u klinikama diljem svijeta uspješne zahvate obavilo je na desetke tisuća ljudi. U regiji VatanMed posluje u Sarajevu, Beogradu i Podgorici, a uskoro se očekuje i otvaranje klinika u Sloveniji i Hrvatskoj.

VatanMed je suradnjom s košarkaškim natjecanjem broj 1 pokazao svoje ambicije. Izvrsnost, inovativnost, savršena usluga, model su poslovanja koji VatanMed održava već 17 godina. Zato je i sasvim zasluženo na samom europskom vrhu kada je transplantacija kose u pitanju.

Kako kontaktirati VatanMed u slučaju dodatnih pitanja?

Dovoljno je da pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp na navedene brojeve: 

+38617177333 
+38761250020
+38762601444

Ostale infomracije o transplataciji kose možete pronaći na web stranici klikom ovdje.

Pročitajte više