Vatrogasac se s intervencije vratio se bebom: "Ona je moja princeza"

Foto: Facebook

VATROGASAC Marc Hadden iz Južne Karoline prije šest godina pozvan je na intervenciju koja mu je potpuno promijenila život.

Njegovu postaju nazvala je mlada žena s trudovima, a kako nakon dolaska hitnih službi nije bilo vremena za odlazak u bolnicu, Marc je sam pomogao poroditi bebu.

"Nikad neću zaboraviti taj dan, njegov glas kad me nazvao s posla. Bio je van sebe od sreće, tko može reći da je porodio dijete, a nije liječnik", ispričala je njegova supruga Beth, piše Mirror.

No majka se odrekla svoje tek rođene kćeri i odlučila je dati na posvajanje, a Marc nije želio da djevojčica završi u sirotištu.

"Odmah smo znali da će biti naša. Ona je naš najveći blagoslov", rekli su on i njegova supruga.

Dva dana kasnije potpisali su papire za posvojenje, a djevojčicu su nazvali Grace i odveli je kod sebe doma. Grace odrasta s dva starija brata Willom i Parkerom, a Mark ne skriva da je njegova princeza i najbolja prijateljica.

"Imamo nevjerojatnu vezu, koju ne bih mijenjao ni za što na svijetu. Volim je kao da je moja jer ona to zapravo i jest", rekao je.

Mark i Beth maštali su o djevojčici nakon rođenja dva sina, no više nisu mogli imati djecu, a njihova je obitelj sad potpuna, kažu. 

Pročitajte više