Večeras je finale Dore i svi se pitaju samo jedno

Foto: Marko Prpić/PIXSELL/Reddit

VEČERAS je finale Dore u kojem će se 16 kandidata pokušati izboriti za pobjedu i odlazak na Eurosong. No osim onog najvažnijeg pitanja, tko će pobijediti, svi se pitaju samo jedno - kakav će biti zvuk?  

Naime, nakon što su održane dvije polufinalne večere, društvene mreže preplavili su komentari gledatelja koji se žale na zvuk, i to ne samo onaj tehničke prirode već i brojne falševe izvođača. 

Hoće li večeras biti kreštanja? 

Brojni gledatelji, ali i glazbenici poput Jacquesa Houdeka, komentirali su izvedbe koje su na trenutke zvučale zaista katastrofalno. Među njima je i ona Saše Lozara, koji je svojim falšem dobro zabavio ekipu na internetu. 

Lozar se našalio na svoj račun, dok se pjevačica Ivana Crnković, umjetničkog imena Noelle, ispričala gledateljima zbog falševa.  

Društvene mreže prepune su fora na račun loših izvedbi, no to nije jedino što je zasmetalo gledateljima. Osim zvuka požalili su se i na lošu produkciju koju je najbolje dočarao bizaran trenutak iz prve polufinalne večeri. 

"Tonac je na bolovanju" 

Redditom se šire razni memovi na račun tonca, a sudeći prema komentarima, ni kamermani se nisu proslavili. 

Tonac Dore 2024.
byu/IxianPrince incroatia

"Tonac je na bolovanju, pa su ga zamijenili s majstorom rasvjete, sve je to isto, gledao ga je 100 puta dok radi", našalio se jedan korisnik. "Izgleda da su i svi pjevači u Hrvatskoj otišli na bolovanje, pa poslali ove akrepe. Zavijaju kao ekipa u kafani na fajrontu", nadovezao se drugi.  

"Kako da ti tonac uhvati ton, ako ga nema i ti ga krivo otpjevaš?" našalio se treći. 

Redoslijed nastupa izvođača pogledajte OVDJE

Pročitajte više