Večeras je finale TLZP-a. Tko zaslužuje pobjedu?

Foto: Press

Finale showa Tvoje lice zvuči poznato je pred vratima, a vrhunac sezone koja je trajala posljednjih 13 tjedana bit će krunidba pobjednika. Od ukupno osam natjecatelja koji su obilježili sezonu, pobjednik može biti samo jedan od četiri finalista, među kojima su se u osmoj sezoni, zahvaljujući brojnim uspješnim transformacijama, našli Alen Bičević, Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb i Antonia Dora Pleško.

U posljednjoj emisiji ukupan broj bodova koji su finalisti osvojili tijekom cijele sezone proporcionalno se pretvara u startne bodove, pa tako Alen u finale kreće sa sedam, ToMa sa šest, Marija s pet, a Antonia Dora s četiri boda. Žiri će ove nedjelje ocjenjivati samo finaliste te će na taj način biti odlučen pobjednik sezone, dok će ostali natjecatelji - Faris Pinjo i Mia Negovetić te Antonija Šola i Luciano Plazibat - nastupiti u revijalnim duetima.

Osim individualnih nastupa finalista i zabavnih dueta, kandidati pripremaju i zajednički broj kojim će zaokružiti uspješnu sezonu, a iz prvog reda u publici pratit će ih njihovi mentori - koreografkinja Helena Janjušević, vokalne trenerice Martina Tomčić i Ivana Husar te glazbeni producent Hrvoje Prskalo.

Što kaže žiri?

"Zaista su predivni tjedni iza nas i teško mi je uopće pomisliti da se rastajemo. Ja sam odlučila pretvarati se da se vidimo i idućeg tjedna, tako mi je lakše", poručuje Minea kroz šalu te dodaje: "Zahvalna sam na svakoj minuti provedenoj s mojim mušketirima iz žirija, s prekrasnim kandidatima, voditeljima i cjelokupnom ekipom. Zaista je bila velika čast ove sezone sjediti ovdje."

Svoje emocije zbog rastanka s kandidatima i kolegama iz žirija ne skriva ni Mario Roth, koji ususret finalu poručuje: "Beskrajno će mi nedostajati drage kolege iz žirija, voditelji i kandidati, no spremit ću tugu, navući osmijeh i radovati se finalnoj emisiji."

Najdugovječniji član žirija TLZP-a Goran Navojec još jednu sezonu ovog hit showa privodi kraju riječima hvale prema kandidatima, ali i njihovim mentorima, koji su 13 tjedana marljivo radili na svim transformacijama.

"Bila mi je čast sudjelovati u showu pred ovako predivnim, mladim, vrijednim i darovitim ljudima, a ne smije se zaboraviti pohvaliti i njihove mentore", zaključuje Goran, a ponos zbog uspješne sezone s njim dijeli i Enis Bešlagić, koji dodaje: "Bili smo kao tim sa svim ovim prekrasnim ljudima koji su činili ovaj spektakl ovakvim kakav jest. Napravili smo jednu emisiju koja je stvarno omiljena i vole je sve generacije, a na to sam jako ponosan."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.