Večeras kuha Božidar: "Nemam konkurencije, ovako fina jela mogu samo sanjati"

Screenshot: RTL

BOŽIDAR MIODRAGOVIĆ se tijekom ovog tjedna uspio zamjeriti gotovo svim drugim kandidatima u showu Večera za 5 na selu, a njegovo su mu ponašanje zamjerili i sugrađani koji su mu poručili da sramoti Bjelovar

Večeras je Božidarov red za kuhanje, a on ne skriva da očekuje pobjedu.

"Mislim da nemam konkurencije u cijeloj toj ekipi. Ja sam sva jela i slikao, da se sve vidi kako je tko radio, i moja kći je bila razočarana tim slikama jer ljudi nemaju mašte da to lijepo serviraju. Ja sam se jako potrudio da današnja večera bude picikato, mora biti sve savršeno dobro", rekao je za RTL.hr

Najavio je da će pripremiti specijalitete koje je sam osmislio. 

>>Božidar iz Večere za 5 na selu žestoko izvrijeđao druge kandidate: "Seljačine su"<<

"Mislim da bi gosti trebali biti realni kod ocjenjivanja, a ako ne budu - to je njihov problem. No ovako fina jela mogu samo sanjati. Imam puno prijatelja koji dolaze kod mene da im kuham finu papicu, a za kandidate mislim da bi trebali malo više gledati kuharske emisije. Očito nemaju dovoljno mašte da daju ljepši ton jelima koja kuhaju. Oni su se prijavili i misle da je dovoljno skuhati kao što kuhaju doma", istaknuo je. 

U jučerašnjoj najavi gledatelji su mogli vidjeti i kako se Božidar okitio brojnim medaljama koje je, kaže, osvojio na kuharskim natjecanjima. 

"Predsjednik sam Udruge kuhara grada Bjelovara, ujedno i međunarodni sudac te prva generacija ugostiteljske škole u Bjelovaru i jedan od, mogu reći iskreno, najuspješnijih kuhara te generacije. Išao sam na mnoga međunarodna natjecanja kuhara", ispričao je. 

Pročitajte više