Večeras u Masked Singeru nastupa pet maski, bit će i prvi troboj sezone

Foto: Press

NAKON što je otkriveno da se ispod maske Dine skrivala Nika Fleiss, a iza Paste i Četkice braća Martin i Valent Sinković, stigla je još jedna epizoda Masked Singera u kojoj će jedan natjecatelj ili natjecateljica skinuti svoju masku.

Večeras nastupaju Čudnovište, Medo, Banana, Leptirica i Flamingica. Dvije maske će zapjevati u napetom dvoboju, a preostale tri će odraditi prvi troboj sezone.

Iako su panelisti za neke maske poprilično sigurni tko se krije ispod, neke ih i dalje muče. Nives Celzijus uzbuđena je uoči nove epizode showa u kojoj će biti novih tragova i nastupa pomoću kojih bi trebali odgonetnuti tko se krije ispod maski.

"Veselim se Čudnovištu jer je presladak i fenomenalno pjeva pa jedva čekam da otkrijem koji genije se krije ispod te maske. Ali sve mi se čini da nećemo prebrzo otkriti tko je to. Previše je misterija vezano uz to malo Čudnovište", rekla je.

"Ovo je stvarno teško, ljudi. Ali toliko napeto! Kao, svejedno ti je, ali onda te krene kopkati, kao kad igraš Čovječe, ne ljuti se, tko će pobijediti", dodao je Saša Lozar.

Pročitajte više