Večeras vas u Mansionu očekuje Tom Novy, sutra vrući ljetni party: Osvojite ulaznice!



LJETNI vikend u Mansionu bit će u znaku novaljskog kluba Papaya. U petak, 17. lipnja, očekuje vas Papaya Day&Night Party s posebnim gostom, njemačkim DJ-em i producentom Tomom Novyjem, koji je hrvatskoj publici poznat po energičnim nastupima. Ovo je ujedno uvertira u najveći Papaya Festival 2011. - Nokia presents Papaya Day&Night koji ovog ljeta, od 13. do 17. srpnja, dovodi vodeća imena glazbene dance scene kao što su: Axwell, Deadmau5, Markus Schulz, Freemasons i Dirty South.

Osvojite ulaznice za petak!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Mansion - Tom Novy, 17. lipnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Ovogodišnja "Papaya Day&Night" kompilacija nadmašila je sve dosadašnje

Subota u Mansionu rezervirana je za predstavljanje ovogodišnje, šeste po redu, kompilacije novaljske Papaye "Papaya Day&Night 2011". Ovogodišnja "Papaya Day&Night" kompilacija s gostujućim autorima nadmašila je sve dosadašnje, a istu će krasiti najveća imena glazbene dance scene kao što su: Tiesto, Axwell, Swedish House Mafia, Freemasons, The Shapeshifters i dr. Uz svjetska imena, Papaya je poznata da na svakoj kompilaciji promovira i domaće producente i glazbenike, pa su tako svoje mjesto u društvu velikana zauzeli hrvatski producent Boris Đurđević alias Eric Destler i Franka Batelić na pjesmi "On Fire", te mlada vokalistica Natalie Peris i slovenski producent Beltek na pjesmi "Eclipse". Sve ljubitelje Papaya zvuka pozivamo da nam se pridruže u subotu 18. srpnja u klubu Mansion na predstavljanju najnovije kompilacije, a one najsretnije očekuje ekskluzivno šesto izdanje "Papaya Day&Night 2011".

Osvojite ulaznice za subotu!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Mansion - Papaya Day&Night 2011, 18. lipnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više