Vedran i Franka skupa su 12 godina: "Našao sam ono što bih svakom muškarcu poželio"

Foto: Instagram

Vedran Ćorluka napunio je 38 godina. 

Rođendan je proslavio u Italiji sa suprugom Frankom. Ona se pohvalila fotografijama s putovanja te otkrila da su, između ostalog, bili i na utakmici na milanskom San Siru. "Tiramisu, San Siro, ljubav i to je to", napisala je u opisu objave.

Par se upoznao 2012. godine na Zrću i tada je počela njihova ljubavna priča. Tog lipnja 2012. godine klubovi sa Zrća medijima su slali priopćenja o poznatim gostima koji su kod njih tulumarili. Jedan se klub pohvalio imenima Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, a ostalo je povijest.

Vedran je došao u Novalju na odmor nakon ispadanja hrvatske reprezentacije s Eura 2012. godine, a taman je u to vrijeme tamo bila i Franka, koja je nekoliko tjedana ranije prekinula vezu s Lukom Tomašem iz benda KinoKlub. Tada su mediji pomno pratili sve oko Vedrana i Franke. 

Vjenčali se 2018. godine

Mjesec i pol kasnije upoznao je Frankinu obitelj, a fotografiju iz njenog rodnog Labina objavio je na Facebooku i time odmah dao do znanja da je veza ozbiljna. "Ne znam jesam li pronašao srodnu dušu, ali pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe", rekao je Ćorluka 2013. godine za domaće medije. 

U srpnju 2018. godine Franka i Vedran su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Slavlje su nastavili na imanju Meneghetti. Vedran je za kuma odabrao svog brata Hrvoja.

Zajedno imaju dvoje djece - u siječnju 2020. godine dobili su sina Viktora, a početkom studenoga 2022. Franka je rodila djevojčicu Gretu. 

Pročitajte više