Veleposlanica SAD-a u RH uručila nagradu Baby Lasagni: "Bila mi je čast"

Foto: U.S. Embassy Zagreb/Facebook

Veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država Nathalie Rayes uručila je Baby Lasagni nagradu za njegov izvanredan nastup na Eurosongu. 

"Bila je čast uručiti Baby Lasagni nagradu za njegov izvanredan nastup na Eurosongu. Pokazao nam je kako glazba nadilazi jezik i granice te nas ujedinjuje. Nastavi blistati", napisala je Rayes.

It was an honor to bestow Baby Lasagna with the Ambassador’s Award for his extraordinary performance Eurovision. He has...

Objavljuje U.S. Embassy ZagrebUtorak, 18. lipnja 2024.

Na fotografiji koju je objavila američka ambasada Nathalie i Lasagna drže nagradu na kojoj se vide motivi američke zastave.

Odgodio suradnju s Huljićem

Pjevač je nakon velikog uspjeha na Eurosongu potpisao globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom te radi na novom albumu. Zbog toga je morao odgoditi suradnju s Tončijem Huljićem.

"Zbog izdavanja novog singla, koji je u ovom trenutku moj osobni prioritet, i poslovnih odluka vezanih uz potpisivanje internacionalnog ugovora, suradnja s Tončijem Huljićem povodom festivala Melodije Jadrana trenutno je odgođena. Iako smo svi bili izuzetno uzbuđeni zbog ove suradnje, vjerujemo da je važno da se projekt realizira u najboljim mogućim uvjetima. Trenutno sam zauzet aktivnostima vezanim za izlazak novog singla i pripremama za nadolazeće nastupe", napisao je Lasagna.

"Upravo zato odgoda suradnje je neophodna jer obojica želimo osigurati jedinstveno glazbeno iskustvo za slušatelje u odgovarajućim uvjetima. Tončijeva podrška koja traje od prvog dana upoznavanja mi znači puno te mi je neizmjerno drago što će nastaviti sa simpatijama pratiti izgradnju moje karijere. Ja ću, kao i do sada, nastaviti pratiti njegov rad", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.