Velike grudi - veliko srce: Kim Kardashian postala humanitarka

BIVŠA najbolja prijateljica Paris Hilton i zvijezda vlastitog reality showa, putena ljepotica Kim Kardashian, svijetu je odlučila pokazati kako iza velikih grudi krije i veliko srce, te na E-Bayu odlučila rasprodati svoje dizajnerske krpice i prihod od istih dati dobrotvornim organizacijama.

Kim će na dražbi između ostalih preskupih komada odjeće ponuditi i nekoliko komada Jimmy Choo čizmica, Chanelovih torbica, ekskluzivnih dizajnerskih haljina i pripadajućih modnih dodataka, kako bi pomogla zakladi "Dream Foundation", specijaliziranoj za ispunjavanje želja smrtno bolesnima. Najdarežljivijeg kupca, odnosno onog koji iskešira najviše zelenih šuštavih novčanica Kim će počastiti ručkom i šopingom u svojem butiku u kalifornijskom Calabasasu, Dash Storeu.

"Ovo je izvrsna ideja! Na rasprodaji su prekrasne stvari iz mog ormara, komadi moje najdraže odjeće. A onaj koji se pokaže najvelikodušnijim i potroši najviše novaca ima se čemu veseliti - ručku sa mnom i mojim prekrasnim sestrama i šopingu uz našu privatnu asistenciju!", rekla je Kim, koja se nada da će njezin hvale vrijedan potez potaknuti ostale zvijezde na isto - da iskoriste blagodati E-Baya i svoju "odbačenu" odjeću prodaju kako bi sakupili što više novca za ljude "manje sretne od njih".

"Ovo je prilika da učinimo dobru stvar, i sebe predstavimo u dobrom svjetlu. Ukoliko niste znali, svaki put kad nešto prodate na E-Bayu, jednim klikom određeni postotak od zarade možete donirati u dobrotvorne svrhe!", Kim je pokazala kako je dobro upućena u svijet virtualne trgovine. "Pročešljajte ormare i riješite se prošlogodišnje kolekcije u svrhu višeg cilja!", Kim je pozvala svoje zvjezdane kolege da se povedu za njezinim primjerom. Aukcija je počela u petak, zato obožavatelji putene ljepotice i dizajnerske odjeće požurite i ne budite škrti, jer kako Kim kaže -"najvažniji je viši cilj", a ukoliko osvojite ručak i šoping s Kardashianicama, javite nam se, jer i mi bi rado s vama!

V.V.
Foto: Egotastic!, Daily Mail

Pročitajte više