Veliki pauk dopuzao na scenu Supertalenta. Fabijan: "Idem spasiti dijete"

Screenshot: Nova TV

USRED nastupa devetogodišnje Marine Mitrović na Supertalentu, na sceni se pojavio golemi pauk. Djevojčica ga, srećom, nije vidjela, ali zato ga je uočio član žirija, Fabijan Pavao Medvešek.

Medvešek se suzdržao od komentara tijekom izvedbe male Marine, a nije joj spominjao "gosta na sceni" niti tijekom komentiranja nastupa, no s ostatkom žirija morao je podijeliti svoje zapažanje.

"Znači pauk na sceni, cijelo vrijeme ide prema njoj, ja gledam hoće li ići na nju. Mislim si ako krene na nju, idem gore! Spasiti dijete", komentirao je Medvešek.

Oduševila žiri

Podsjetimo, mlada Marina iz Srbije od pete se godine bavi plesom i oduševila je članove žirija svojom točkom te je zaradila prolaz kod svih četiriju članova žirija.

"Meni ti se ovo, Marina, jako, ali baš jako, jako svidjelo", rekla joj je Martina. "Jako cijenim vještinu, a ti stvarno imaš vještinu. Talent imaš, ali si u to dala vremena i sad imaš vještinu kojom barataš jako dobro!" složio se Fabijan. Pohvalili su je i Maja i Davor.

"Kao što je tvoj nastup bio dosta kompleksan, kompliciran, imala si puno teških elemenata - tako je komentar tvog nastupa potpuno suprotan i vrlo jednostavan. Bila si fantastična", rekao joj je Davor, a Martina joj je poručila da je se veseli vidjeti opet.

Pročitajte više