Veliko ljetno sniženje sunčanih naočala do čak 60% potraži u Ghetaldusu

Foto: Carolina Herrera

KADA osvježavate svoju garderobu za ljeto, komadi poput prozračnih haljina, trendi ljetnih sandala i nekoliko kupaćih kostima vjerojatno su prvi odjevni komadi na koje pomislite kada je u pitanju shopping, no podsjećamo da su upravo modni detalji ono što svakoj odjevnoj kombinaciji daje završni pečat. Stoga u torbu za plažu nikako ne zaboravite ubaciti par novih sunčanih naočala koje će vam biti pri ruci za sve prilike - od jutarnjeg trčanja do odlaska na plažu ili možda i miljama daleko dok putujete na neku egzotičnu destinaciju.

Dok birate savršen par sunčanih naočala, trebate imati na umu nekoliko ključnih pitanja. Prvo, želite li klasičan ili trendi model? Možda ste više za povratak u prošlost i retro stil ili pak  za sportsku eleganciju? Ili tijekom svog dana mijenjate uloge, od poslovne ujutro do "partijanerske" navečer i želite kombinaciju različitih modela?

Foto: LOEWE  – statement model, idealan za ljetne partye

S nostalgijom koja dominira u svim modnim kategorijama i naočale spremno  kreću na emotivno putovanje koje nam donosi samo najbolje od modela koje su nosile naše mame i bake. Sentimentalna priča spaja se s energijom 21. stoljeća i stoga retro modele sunčanih naočala  vole i nove generacije. Pa tako ne možemo ne primijetiti povratak četvrtastih retro okvira, avijatorica, elegantnih cat eye okvira, ali i oživljavanje 70-ih s velikim i obojenim lećama, dok supermodeli poput Kendall Jenner i Hailey Bieber dosljedno posežu za monokromatskim modelima.

Foto: TOM FORD avijatorice

Nove kolekcije poznatih svjetskih brendova poput DIOR-a, CELINE-a, FENDI-ja inspirirane su vintage stilom sa suvremenim zaokretom, a njihov spektar boja proteže se od monokromnih pa sve do jarkih ili pastelnih boja, te su tako izvrsni za dodavanje boje neutralnoj odjeći.

Foto: Celine - model koji nas vraća u 60-te
Foto: FENDI - glamur 70-ih

Koji su još od modela vruća ulaznica za ovo ljeto? Sportski šik, ili tzv. dad glasses te naravno oni koji su inspirirani 2000-tim, a koje zagovaraju zvijezde poput Due Lipe, Belle Hadid ili Alexe Demie.

Foto: DIOR - sportski chic
Foto: GUESS – životinjski print kao vječni trend

Mnoge od današnjih vrhunskih sunčanih naočala pristaju i muškarcima i ženama i mogu  postati dio baš svačijeg stila, a u prao takvi su HUGO BOSS okviri inspirirani retro avijatoricama iz 80-ih.

Foto: HUGO BOSS – unisex model

Prije nego što pronađete sunčane naočale savršene baš za vaše lice, uživajte u isprobavanju različitih modela i poigrajte se sa stilovima, a sigurni smo da vaša potraga za najpoželjnijim parom završava u Ghetaldus optici. U 90-ak trgovina u Hrvatskoj Ghetaldus optika nudi nove kolekcije naočala najpoznatijih svjetskih brendova u kojima možete pronaći modele za baš svako oko, a od 04.07. svoj savršeni par možete pronaći po cijeni sniženoj do 60%.

Naočale koje nosimo govore svijetu tko smo. Zato ne propustite veliko ljetno sniženje sunčanih naočala i odaberite svoj savršeni ljetni par.
Ghetaldus. Priča u kojoj se vidiš.

 

Pročitajte više