Veljača otkrila kako se druži s bivšim: "Razvod je težak, ali ima nešto važnije"

Foto: Instagram

ZA RAZLIKU od mnogih kolegica glumica, Jelena Veljača svoj razvod nije držala daleko od očiju javnosti. Tako je i ovaj put na Instagramu objavila fotku s bivšim mužem i podijelila s pratiteljima kako izgleda njihov odnos nakon razvoda. 

>>>Jelena Veljača progovorila o razvodu: "To je užasno teška stvar"<<<

"Razvod je težak. Gubitak ljubavi je još teži. No, treba ostaviti ego po strani i dopustiti ljubavi da promijeni svoj oblik. Treba biti strpljiv. Dobar. Velikodušan. Treba opraštati. Biti odrasla osoba. Biti snažan. I zapamtite, ako imate dijete, uvijek postoji netko važniji od vas samih", napisala je Jelena uz fotku na kojoj se nalaze ona i njen bivši muž Dražen Čuček s kćerkicom. 

Njeni su joj pratitelji u komentarima dali do znanja da su oduševljeni ovim načinom postavljanja stvari. 

"Bravo Jelena, bravo Dražene", "Isprobano dobar recept za sretno dijete. Sigurno nije bilo lako, ali svaki se trud isplati", "Divni ste roditelji", "Svaka čast", "Da se bar svi koji se rastaju ugledaju na vas", pisali su joj oni. 

Jelena i Dražen razveli su se u kolovozu ove godine, ali i dalje surađuju na seriji Pogrešan čovjek i zajedno odgajaju svoju kćerkicu Lenu. 

Nakon razvoda se počelo govorkati da su zahladili odnose, ali Jelena je to demantirala objavljujući i dalje njegove fotke na Instagramu

Pročitajte više