Velški izbornik godinama je spavao sa ženom svog brata, on mu se osvetio

Foto: Guliver Image/Getty Images

VELŠKI izbornik Ryan Giggs poznat je kao jedan od najvećih velških nogometaša, ali je njegov privatni život bacio veliku sjenu na velike sportske uspjehe. U žute medije na Otoku dospio je zbog osmogodišnje ljubavne afere sa suprugom svog brata Rhodrija, Natashom Giggs, a skandal je u javnost izašao 2011. godine kada je Natasha priznala da su ona i Ryan već osam godina ljubavnici. 

Rhodri Giggs je za vrijeme skandala izjavio da im ne želi oprostiti, a u inat je snimio smiješnu reklamu za kladionicu, u kojoj ismijava Ryana i njegov preljub.

"Ja sam Rhodri Giggs i želim razgovarati s vama o odanosti. Živio sam odan život, uvijek sam pio u istom pubu i uvijek sam podržavao i navijao za reprezentaciju", govori na početku reklame.

Najzanimljiviji dio videa je kada Rhodrija tijekom čitanja novina žena obavijesti da ide u trgovinu po mlijeko, na što on pogleda u kameru aludirajući da ga ide varati s bratom, no ipak zaključi da im treba mlijeko. Poslije u reklami udara u boksačku vreću, dok mu trener viče da misli na nekoga na koga je ljut.

"Nitko mi ne pada na pamet", odgovara Rhodri sa smiješkom. 

Giggs je suprugu godinama varao s Natashom. Ona je 2011. godine navodno abortirala Ryanovo dijete tjedan dana prije udaje za njegovog brata. Rhodri i Ryan godinama nisu razgovarali zbog Natashe, a prije nekoliko godina ipak su se pomirili, nakon što je Ryan brata zamolio za oprost. Rhodri mu je oprostio i na kraju ostao s Natashom te su njih dvoje dali novu šansu svom braku.

Velški izbornik od svoje supruge Stacey se, pak, razveo 2017. godine.

Pročitajte više