Vera Wang (74) oduševila pratitelje fotkom s 30-godišnjom kćeri: "Nevjerojatni geni"

Foto: Instagram

MODNA dizajnerica Vera Wang (74) nerijetko plijeni pažnju svojim mladolikim izgledom, a puno komplimenata dobila je i nakon objave fotografija s 30. rođendana njezine kćeri Josephine Becker.

"Kao da ste blizanke. Nevjerojatni geni", hvalili su pratitelji majku i kći u komentarima. Vera je objavila i jednu obiteljsku fotografiju na kojoj je pozirala s Josephinom, starijom kćeri Cecilijom (33) i bivšim suprugom Arthurom P. Beckerom.

Inače, slavna dizajnerica, rođena 1949., postala je viralna senzacija na društvenim mrežama zbog svog izgleda koji prkosi godinama. Wang je tajnu svoga mladolikog izgleda otkrila u intervjuu za BBC 100 Women ranije ove godine. Osim što smatra da "dobar san zlata vrijedi", na kraju dana počasti se koktelom s votkom, što smatra čarobnim eliksirom.

"U modi sam od 19. godine. Nikad nisam razmišljala o izgledu, vjerojatno zato što svakodnevno radim s najljepšim ženama na svijetu. Njih smatram svojim muzama i možda je to dobar način suočavanja sa starenjem. Zato sam uvijek govorila da je tajna u koktelu s votkom", izjavila je.

Pročitajte više