Vesna Pisarović ljubi sina Milorada Pupovca?

Prije otprilike pola godine požeška pjevačica Vesna Pisarović otišla je u nizozemski Den Haag na Kraljevsku jazz akademiju, te je zbog prestižne diplome na neko vrijeme zamrznula karijeru u Hrvatskoj. Iako se o njenom studentskom životu kod nas jako malo zna, prvenstveno radi toga što se Vesna odlučila ne eksponirati zbog upisa u prestižnu školu, po kuloarima se priča kako je upravo tamo upoznala svoju novu ljubav.

Kako doznajemo, riječ je o mladom sociologu Ozrenu Pupovcu, sinu našoj javnosti puno poznatijeg Milorada Pupovca, saborskog zastupnika i potpredsjednika SDSS-a. Ozren je u Den Haagu na poslijediplomskom studiju, a u Vesnu se, navodno, zaljubio nakon nekoliko prijateljskih susreta, sasvim uobičajenih za Hrvate u tom nizozemskom gradu (obzirom da ih je jako malo, jako se brzo upoznaju).

Pri provjeri kuloarskih priča naišli smo na dva kontradiktorna odgovora. Neki Vesnini prijatelji rekli su nam kako se pjevačica u Den Haagu bavi isključivo pjevanjem i energiju štedi za napornu nastavu, dok su nam neki izvori bliski njoj priznali kako im se nedavno pohvalila novom ljubavi, koja joj je, navodno, definitivno uljepšala "haške dane".

Inače, Ozren Pupovac vrlo je društveno angažiran, autor je brojnih studija te istaknuti član Diskrepancije, odnosno Kluba studenata sociologije u Zagrebu. Vesna je, opisujući svog idealnog muškarca, često isticala kako bi voljela da je "načitan i akademski nastrojen", pa se mladi sociolog itekako uklapa u željeni profil. No, pravu potvrdu (ili demant?) o ovoj ljubavnoj priči dobit ćemo kad se par s diplomama vrati iz Den Haaga, što će, tvrde upućeni, biti uskoro.

D.K.
Foto: M.P.

Pročitajte više