Vesna Pisarović o ovisnostima: "Svi smo nešto probali"

Foto: Marko Prpic/Davor Javorovic/PIXSELL

Pjevačica Vesna Pisarović gostovala je na srpskoj televiziji Pink u emisiji Premijera te je progovorila o tome zašto je nije bilo na sceni preko 20 godina, ali i o ovisnostima.

"Ja sam otišla studirati jazz u Haag, pa na magisterij pjevanja u Londonu. Onda sam otišla u Berlin na jedan jazz koncert, zaljubila se u jedan bend i počela od nule. Preselila sam se u Berlin i još uvijek sam na relaciji Zagreb-Berlin. Izdala sam pet albuma i onda su se dogodili klinci", rekla je pjevačica aludirajući na to da su njene stare hitove otkrile mlađe generacije.

"Željela sam promjenu, bila sam ponovno studentica, to još uvijek traje, ja sam još student i tako se osjećam, da sam mala i da nedovoljno znam. Ne volim slavu niti biti prepoznata, iako volim glazbu i publiku. Kad sam u javnosti, obično nosim šiltericu i hodam kao muško, nikad nisam previše sređena...", rekla je.

"Droga je dostupna i nije ju problem naći"

"Glas me jedino odaje pa me znaju prepoznati. U inozemstvu pjevam isključivo jazz, to sam druga ja, dok u Hrvatskoj i Srbiji uz jazz pjevam i pop. Od tog trenutka koncerti su se zaredali, tako da uskoro izdajem i pop album, prva će pjesma izaći 1. rujna", dodala je Pisarović.

Novinarka ju je zatim upitala da komentira temu emisije o ovisnostima na estradnoj sceni. "Toga ima svugdje, među studentima, osnovnoškolcima, droge ima sve više... Ona je dostupna i više je nije problem naći, to je samo stvar individue koja ima želju probati. Svi smo probali nešto, netko stane u nekom trenutku, netko ode dalje...

Mislim, to je normalna stvar, samo se treba educirati javnost u smislu da ukaže na one krajnje problematične, ekstremne probleme koje droga radi, ili alkohol. Treba sve umjereno, to je jako teško za nas ljude", rekla je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.