Vesna Pisarović otkrila zašto rijetko govori o braku sa sinom Milorada Pupovca

Screenshot: Nova TV

VESNA PISAROVIĆ nakon dugog izbivanja s estrade priprema povratak na scenu, a tom se prilikom dotakla i svog privatnog života koji inače skriva kao zmija noge.

Iako je trenutno u Zagrebu, Vesnina stalna adresa je u Berlinu gdje živi sa suprugom Ozrenom, sinom Milorada Pupovca. 

"Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim, onda bolje da šutim", objasnila je Vesna kratko za IN Magazin zašto rijetko govori o svom privatnom životu. Priznala je i čemu se pogotovo veseli nakon povratka u Hrvatsku.

"Štrukle sa sirom, probat ću se kontrolirati. Također me veseli i to što ću biciklirati, toga nema na taj način u Berlinu", kaže. 

"Zagreb je ustvari jako opušten grad i ovdje se nekako uvijek smirim. Svi strahovi i nervoze koje inače imam, a koje su opet i nužne za neki kreativan rad, ovdje se pretvaraju u nešto kreativnije jer se stvarno osjećam doma. I u Berlinu, iako sam doma, običan sam mali čovjek, hodam ulicama i u svom sam balonu", dodaje.

Iako je još 2005. prekinula karijeru, publika još nije zaboravila Vesnu i njene pjesme.

"Ne mogu reći što je, ali mislim da je riječ o nekoj nostalgiji, ne za mnom, Vesnom Pisarović, nego mislim da nema više tog zvuka, a zvuk koji sam tada svirala i pjevala potekao je s kraja 90-ih, raspjevani San Remo refreni, modulacije... Da sutra umrem, takvih pjesmama više nema", smatra Vesna da je razlog tome.

Pročitajte više