Vesni Pezo ukradena snimka seksualnog odnosa

FOLK pjevačica Vesna Pezo ostala je bez kazete na kojoj je snimka njenog seksualnog odnosa sa Slađanom, djevojkom iz Malnarova Nightmare Stagea. Vesna tvrdi da je ostala i bez honorara od tri-četiri tisuće eura koje je trebala dobiti za poziranje u Playboyu.

Vesnin menadžer Davor Mažuran potvrdio je za Jutarnji list da je prije nekoliko dana iz njegova automobila ukradena torba s dvjema VHS kazetama, a na jednoj se nalazi snimka lezbijskog odnosa. Na pitanje što je takva kazeta radila u njegovu automobilu, Mažuran je rekao da mu ju je Vesna dala da je pogleda.

"Vesna je u šoku kao i njezin suprug, pa ništa ne bismo htjeli komentirati za javnost" -rekao je Mažuran.

Vesna ima problema i s golišavim fotografijama. Njezin menadžer tvrdi da su njene fotografije trebale biti objavljene u najnovijem broju Playboya. Sve je navodno propalo zbog objavljivanja tih fotografija u Glamour caffeu i Svijetu plus. Mažuran tvrdi da je Vesna tijekom snimanja krajem lipnja s najčitanijim muškim časopisom potpisala ugovor, te su joj prema tom ugovoru fotografije trebale biti objavljene na naslovnici i unutar časopisa. Navodno je dogovorena isplata tri-četiri tisuće eura.

Denis Kuljiš, glavni urednik Playboya, tvrdi da takav ugovor ne postoji te da su njezine prijetnje tužbom smiješne. Kuljiš kaže da je Vesna napravila samo probne fotografije, što je uobičajena praksa. Dodao je kao nije umjesno komentirati zašto Vesnine snimke neće biti objavljene.

Pročitajte više