Veterinar o Butkovićevoj kravi: "To nije krava, ima penis"

Foto: Facebook

Najpoznatija krava u Hrvatskoj, Milova, oko koje su se prepucavali Oleg Butković i Zoran Milanović, zapravo nije krava, odnosno nije žensko.

Veterinar Srećko Krešić za RTL je otkrio istinu o kravi: "Na temelju slike, ako je povećamo - vidi se penis. Svakako se radi o biku. Ali vrsta je uvijek krava, koliko je tko krivo rekao - na njima je da procijene. Ovo je muško."

"Što se tiče moje krave, ako su utvrdili da je bik, bilo bi najbolje da Milanović, a ne može Milanović jer bi to bilo neka Grbin uloži prigovor Državnom izborom povjerenstvu", kaže pak ministar Butković.

Upitni uvjeti

Butković je ranije rekao da krava nije njegova, nego da pripada poznaniku koji je zatim tvrdio da je krava prodana, no novinari RTL-a su je uspjeli pronaći. Snimili su i uvjete u kojima se krava nalazi te za mišljenje pitali Luku Omana, predsjednika Prijatelja životinja.

"Vidi se jasno na tim slikama da to nisu primjereni uvjeti, da su to sklepani uvjeti, nažalost siguran sam da će inspekcije reći da je sve to u redu, naravno treba reći da je 70 posto krava u Hrvatskoj na trajnom vezu", rekao je on.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.