Vi odlučite koja plesačica ide direktno u finale "Chick Fighta 2009"

EKSKLUZIVNO na Index.hr-u od danas možete izabrati od 17 djevojaka najbolju Indexovu "Chick Fight 2009" plesačicu koja će završiti ravno u finalu. Ona s najviše glasova osvojiti će vrijedne nagrade pokrovitelja. Da pojasnimo, "Chick Fight" je prvo hrvatsko plesno natjecanje u hip hop plesu koje je napravljeno isključivo za djevojke i prvo koje se održava za vrijeme neke klupske večeri. Prvi Chick Fight bio je 2006. godine, a samo natjecanje je naišlo na izuzetno velik odaziv publike i postalo brand sam za sebe.

Po uzoru na filmove "Step up" i "You got served"

Po uzoru na filmove "Step up" i "You got served" hrvatske plesačice se već četvrtu godinu za redom bore u kategoriji "1 na 1" za titulu najbolje. Tako već četvrtu godinu zaredom program R'n'B Confusion powered by Index.hr organizira natjecanje u ženskom hip-hop plesu, te daje priliku djevojkama iz Hrvatske da se probiju na plesnoj sceni. Na natjecanje se prijavilo 17 djevojaka koje misle da mogu pobijediti, pa i zaplesati uz Justina Timberlakea ili recimo Madonnu, a na vama je da odaberete najbolju koja će biti finalistica "Chick Fighta" 2009. godine.

Pravila natjecanja su takva da suci nasumce izabiru djevojke koje će se boriti jedna protiv druge te svaka od njih ima dva izlaska da pokaže da je bolja od svoje suparnice. Najbolje odlaze u idući krug i tako sve dok ne ostane samo jedna. Natjecateljice plešu na glazbu koju pušta DJ i moraju se snaći na bilo koji njegov izbor, bilo koju pjesmu. Suci su najbolji plesači i plesni pedagozi iz Hrvatske a da cijela priča ima i onu internacionalnu stranu, društvo im radi gost sudac iz inozemstva.


Svih 17 djevojaka svoje plesne sposobnosti pokazat će pred prepunom Piranhom, a samo jedna će se okititi titulom najbolje. Čitatelji Indexa imaju priliku odabrati najbolju među njih čak 17. Ukratko upoznajte djevojke i njihove stilove plesa u kratkim video isječcima o svakoj.

1.MARINA KLOBUČAR - Djevojka koja pleše u plesnoj skupini "Space Cookies" po zanimanju je profesionalna vizažistica.

2. MARINA ŠITUM - Ona također pleše u plesnoj skupini "Space Cookies". Obožava improvizirati u plesu, a kada su dečki u pitanju jasno ističe kako pada na visoke i nabildane.

3. RUŽICA GELO - Pleše u plesnom klubu Atomic. kaže da obožava electro boogie, a London joj je omiljen grad.

4. MARTINA DREZGA - Pobjednica prvog "Chick Fighta" okušat će se još jednom u natjecanju. Martina pleše u "Pririty crewu", a osim toga vodi plesne tečajeve.
 
5.TINA DURAN - Kao jedina Splićanka Tina će pokušati obraniti titulu najbolje klupske plesačice. Nakon pobjede u Piranhi prošle godine, Tina je pobjeđivala na svim plesnim natjecanjima na kojima se pojavila.

6. MARIJA IVANČIĆ - Marija pleše u Don Kolarek akademiji. Osim plesa Marija studira ekonomiju.

7. MONIKA RUKAVINA - Monika dolazi iz Zaprešića. Također pleše u Don Kolarek Akademiji i ističe da voli djecu.

8. MARIJA LUČIĆ - Najmlađoj natjecateljici nadimak je "plesno čudo". Naime, Marija ima (tek) 14 godina. Plesne korake naučila je u Don Kolarek Akademiji i ističe da obožava visoke tenisice.

9. ELA MAGDA - I ona se odlučila za plesnu Akademiju Don Kolareka. Kaže da je ples njezin životni stil.

10. KIKICA PIKICA - Pleše u plesnoj skupini "Ritam ulice". Kaže da je ples opušta. Iako ima tek 17 godina, tvrdi da bi mogla plesati cijeli život.

11. NERA KAMENČIĆ - Pleše u "Ritmu ulice", a osim klupskog profesionalno se bavi i trbušnim plesom.

12. IVA LENJIĆ - Pleše u "Ritmu ulice". 

13. SONJA BATOŠIĆ - Pleše u "Ritmu ulice".

14. MIA PETRIČUŠIĆ - Pleše u plesnom klubu "Megablast" i nada se pobjedi.

15.  MARTINA RUMBAK - Pleše u plesnom klubu "Megablast".

16. DOLORES KULAR - Pleše u plesnom klubu Atomic, a ples joj je više od hobija, ples je za nju strast.

17. MATEA BABIĆ -Pleše u plesnom klubu "Atomic!, a hip hop i r'n'b naprosto obožava.

Pobjednica i dvije iza nje osvajaju vrijedne nagrade sponzora: RNB Confusion & Piranha (2000 kuna/VIP separe/free drinks/VIP Golden card), Max Factor – kozmetika, Puma – odjeća, Orvas plus – mirisi, Blitz & Cinestar, BaliBeaty Resort – njega tijela i lica, Extra Travel agencija – avionske karte do..., Restoran Lido/Fifty Fifty- večera za dvoje i Red Bull.

S.C.

Pročitajte više