Vicky iz Američke pite pozirala u Las Vegasu, na novim fotkama je neprepoznatljiva

Screenshot/Foto: YouTube/Profimedia

TARA Reid proslavila se ulogom Victorije Lathum u komediji Američka pita. Od prvog filma prošle su 24 godine, a Tara je nakon toga nastavila karijeru u filmskom svijetu, no nijedan angažman nije joj donio popularnost kao Američka pita.

Nastavila je ići i na javna događanja, a nedavnim pojavljivanjem na crvenom tepihu iznenadila je mnoge. Tara je prisustvovala Veganskom tjednu mode u Las Vegasu. Odjenula je ljubičasto-bijelu modnu kombinaciju, no pažnju je privukla njezina mršava figura.

Kritiziraju je zbog mršavosti

Taru zadnjih nekoliko godina prozivaju zbog mršavog izgleda, a ona je prije dvije godine odgovorila na sve negativne komentare. "Imam brz metabolizam. Svi koji imaju ubrzan metabolizam znaju koliko je teško dobiti na kilaži. Samo jedem", rekla je tada glumica.

Interes javnosti izazvala je i nagađanjima da je bila na estetskim korekcijama, no ona nikad nije o tome govorila. Posljednjih godina uglavnom se bavi produkcijom, a nedavno je i govorila i o svom privatnom životu. Smatra da je bila pod pritiskom da osnuje obitelj.

Tara u Američkoj piti

"Nisam udana, nemam djecu... i mislim da vas u Hollywoodu, ako nemate djecu ili niste vjenčani, osuđuju. Zato što još uvijek misle da si ona partijanerica od prije 40 godina. Ali odjednom, ako imate dijete i oženite se, svi misle: 'Oh, odrasla je, super je'", rekla je Reid.

"Što ako ne možete imati djecu ili što ako se ne želite udati? Više ne možete suditi ljudima na temelju toga. I to je jedina stvar za koju mislim da je stvarno nepravedna u našem društvu", dodala je.

Pročitajte više