Victorijini anđeli prošetali pistom: Heidi Klum ponovno oduševila

ODRŽANA je revija Victoria's Secreta na kojoj su mnogobrojne ljepotice pokazale što znaju i imaju. Nažalost, revija se održala bez predivne Adrianne Lime, koja je nedavno rodila kćerkicu Valentinu, no svi ostali prekrasni "anđeli" bili su tu.

Tako su prisutni mogli uživati u dugim nogama Mirande Kerr, Marise Miller, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Alessandre Ambrosio, Ane Beatriz Barros, Selite Ebanks, Maryne Linchuk i neuništive kraljice modne piste, Heidi Klum koja je bila domaćica revije. Heidi Klum se pistom prošetala nakon nedavnog poroda, četvrtog po redu. No, ona i dalje izgleda senzacionalno.

Manekenke Victoria's Secreta poznate su po zavodljivim tijelima i seksi oblinama pa je nedavno cijeli svijet bio zaprepašten kad su procurile fotografije premršave Mirande Kerr. Sinoć je Miranda dokazala da su priče o njezinoj anoreksičnosti glupost i ponovno oduševila svojom pozadinom. Ljudi iz Victoria's Secreta opet su priredili spektakl, što izborom manekenki, što pokazanim na sinoćnoj reviji. Marisa Miller imala je čast nositi grudnjak optočen dijamantima, a vrijedan tri milijuna dolara.

Pročitajte više