VIDEO 18-godišnja manekenka prodaje svoju nevinost: "Nude mi milijun eura za seks"

Foto:Twitter/Elite Models VIP

OSAMNAESTOGODIŠNJA studentica koja se predstavila kao Nicole iako joj to nije pravo ime, odlučila je prodati svoju nevinost, a kako tvrdi, već joj za nju nude milijun eura. Odluku o prodaji donijela je još prije dvije godine, kad je shvatila koliko je njena nevinost dragocjena.

Manekenka iz Italije rekla je za britanski The Sun da je bila u vezi s mnogo starijim muškarcem kad je odlučila da će izgubiti nevinost samo s muškarcem kojeg voli i za kojeg će se udati.

"On mi je rekao da će ostati sa mnom cijeli moj život, da me voli i da želi obitelj sa mnom, no bila sam uplašena i odlučila sam prekinuti s njim", rekla je Nicole.

Tad je počela razmišljati o edukaciji i poželjela je studirati na Cambridgeu.

"Želim dobru edukaciju pa sam počela tražiti načine kako financirati studij te sam naišla na seriju aukcija te djevojke koje prodaju nevinost i po cijeni od 3,5 milijuna eura. Odlučila sam da ću i ja napraviti isto kad napunim 18. Nadam se da ću dobiti što više novca kako bih pomogla i sestri te roditeljima, kupila im kuću. Puno je muškaraca zainteresirano i pišu mojoj agenciji, a najviša ponuda trenutno je milijun eura", rekla je.

Aukcija se održava na stranici Elite Models VIP koja se hvali da u ponudi ima "ekskluzivne međunarodne eskort djevojke" te nudi djevičanstvo pet djevojaka, među kojima je muškarcima najzanimljivija Nicole. Klijenti će moći angažirati i liječnika po izboru da provjeri je li Nicole zaista djevica. 

Pročitajte više