Video: 47-godišnja seljanka s glasom operne dive šokirala žiri showa "Britain`s Got Talent"

SUSAN BOYLE, nezaposlena i ne baš oku ugodna 47-godišnjakinja iz West Lothiana pokraj Edinburgha, pokazala je kako je vanjština posve nebitna kad imaš "ono nešto" u sebi. Žiri showa "Britain`s Got Talent" i britanski mediji jednoglasno su je proglasili najvećim iznenađenjem, ne samo ove treće sezone, već od početka prikazivanja showa. Zvijezda je rođena!

Kad je stupila na pozornicu, djelovala je sramežljivo i zbunjeno, kao da je zalutala ondje. Žiriju je rekla kako želi biti profesionalna pjevačica i kako joj se dosad nije pružila takva prilika te se nada da će se sad to promijeniti. Onog trena kad je pustila glas, ni publika ni žiri nisu mogli sakriti nevjericu na svojim licima.

Uz pljesak i ovacije su publika i žiri kojeg čine Simon Cowell, Piers Morgan i Amanda Holden pozdravili njen nastup. "Bez imalo sumnje, ti si najveće iznenađenje u ove tri godine. Bilo je zapanjujuće. Još se oporavljam od šoka", rekao joj je Piers. Amanda se složila s njime: "Toliko sam oduševljena jer znam da su svi bili protiv tebe. Svi smo toliko cinični, a ovo je bilo pravo buđenje". Simon se pak pravio da ga njene glasovne mogućnosti nisu iznenadile: "Susan, od trenutka kad si stupila na pozornicu znao sam da će se dogoditi nešto izvanredno i bio sam u pravu".

"Definitivni prolaz", rekla je Amanda. "Najveće da koje sam ikad ikome rekao", dodao je Piers. Simon je potom rekao: "Susan, možeš se u svoje selo vratiti uzdignute glave - imaš tri `da`. Ti si prava mala tigrica".

I.M.
Foto: ITV

Pročitajte više