VIDEO 50.000 lezbijki na jednom mjestu: Provjerite kako izgleda najluđi lezbijski party na svijetu

Foto/Screenshot: Instagram/Youtube

SEDAMDESETIH godina prošlog stoljeća u Palm Springsu počeo se održavati ženski golf turnir koji je vremenom postao najveći lezbijski party na svijetu. Vice je istražio kako je sportski događaj postao centar svijeta za žene koje vole žene, a Kenaan MacWilliam otputovala je na Dinah Shore Weekend da na licu mjesta provjeri što se događa kada se na jednom mjestu okupi 50 000 lezbijki iz cijelog svijeta.

Pošto nijedna od njezinih gay prijateljica nije željela ići s njom, Kenaan se u Palm Springs zaputila sama i smjestila u hotel s nekoliko tisuća gay žena.

"Dinah Shore Weekend je dobio ime po ženi koja je organizirala prvi golf turnir za žene, a kako je "golf gay sport" vremenom se počelo okupljati sve više i više žena", rekla je Sabrina Jalees - stand up komičarka i spisateljica koja svake godine dolazi u Palm Springs.

"Savršen je osjećaj doći među one koji su ti slični, s kojima dijeliš interese i način života. Kad sam prvi put stigla ovdje pomislila sam da smo ovdje svi zajedno u projektu razočaravanja naših roditelja", rekla je Sabrina koja doista i sudjeluje u turniru golfa.

Tisuće ostalih gay žena dolazi u Palm Springs partijati i opustiti se. Mnogima od njih ovo je glavni događaj u godini koji željno iščekuju.

"Štedimo novac i držimo dijetu da bismo što bolje izgledale na bazenu", rekla je jedna od djevojaka novinarki i objasnila da je seksualna energija u Palm Springsu nevjerojatna.

"Izgled nije važan. Važan je kontakt očima, svaka je žena lijepa na svoj način", dodale su cure koje su partijale zajedno s novinarkom.

"Party u bazenu traje od 0 - 24, a glazba i energija su odlični", kažu cure. 

Kenaan je osim mladih razuzdanih cura upoznala i Florine Weis, baku koja živi u staračkom domu za starije i nemoćne gay osobe, koja ju je nagovorila da nauči igrati golf.

Na kraju reportaže Kenaan je zaključila da je posjetila fantastično mjesto o kojemu kruže lažne priče i predrasude.

"Lijepo je doći negdje gdje se svi osjećaju potpuno slobodno", rekla je na kraju.

Pročitajte više