VIDEO Alicia Keys pojavila se na crvenom tepihu bez trunke šminke

Foto: Guliver Image/Getty Images

ALICIA KEYS bila je potpuno drugačija od svih ostalih dama koje su došle na dodjelu MTV-jevih nagrada. Dok su one lice prekrile gomilom šminke, slavna pjevačica došla je potpuno čistog lica.

Nakon što je privukla pažnju fotografa na crvenom tepihu, Alicia je i na pozornicu došla bez trunke šminke i najavila dobitnike nagrade a najbolji glazbeni spot muškog izvođača.

Prije dva mjeseca slavna glazbenica napisala je kolumnu u kojoj je najavila da više neće nositi šminku i otkrila zašto. Kako je rekla, dosadio joj je način na koji društvo osuđuje žene, ali i sam način njezinog razmišljanja koji je gajila godinama.

"Svaki put kada bih izašla iz kuće brinula sam ako nisam stavila šminku na lice - što ako me netko fotografira? Što ako objavi tu fotografiju?"

"To su nesigurne, površne, ali iskrene misli koje su mi prolazile glavom. A sve to je, na jedan ili drugi način, bilo bazirano na onome što drugi misle o meni."

"Radila sam na sebi, a ne na onome što ljudi misle da je savršeno. Osjećam se jako i bolje no ikad!", napisala je na Twitteru.

Otada je na sva javna događanja došla bez make upa, a i u spotu za pjesmu "In Common" pojavljuje se potpuno čistog lica. 

Pročitajte više