Video: Ante Gotovac i DJ Krmak preko zakona o nepušenju do novog hita?

"OBOŽAVAM pjevati. Nikada u životu nisam repao, ali drugi će dati svoj sud o tome", rekao nam je Ante Gotovac koji je danas u studiju Ante Casha snimao svoj nadolazeći album. Prva pjesma s albuma, će baš kao i druga, biti premijerno puštena već sljedeći tjedan, a kojim se pjesmama radi otkrio nam je Ante. "Meni su obje pjesme odlične, ali više se nalazim u pjesmi 'Bijelo'. Smatram to nekom svojom himnom", rekao je Gotovac koji također vjeruje kako bi ta pjesma mogla biti nova himna splitskog Hajduka.


"Ja sam iz Dalmatinske zagore i volim sve što je bijelo. Mislim da bi to mogla biti nova Hajdukova himna i zbog toga sam rekao da želim da se u njoj spominje moje porijeklo, Vlaško, Hajduk i sve ostale teme o kojima pjevam", rekao je Gotovac koji je također otkrio koja je druga pjesma i što misli o Goranu Žižaku, poznatijem kao Dj Krmaku, koji će repati zajedno s njim.

"Dj Krmak je car i mislim da će spot za tu pjesmu biti vrhunska priča. Tema je također odlična, radi se o zakonu o nepušenju i uvjeren sam da će biti hit", dodaje Ante dok nam je Dj Krmak rekao svoje dojmove o pjesmi. "Pjesma se zove 'Pozdrav iz Rovinja' i mislim da će se svi pušači pronaći u njoj. Dobar je spoj mene kao lika koji radi nešto neodređeno i Ante koji je veliki pozitivac", rekao je Dj Krmak.

A.M.
Foto: Index
Video: Mihovil Plečko

Pročitajte više