Video: Ante i Darinka uistinu postoje, žive u Đakovu i obožavaju nogomet

NAJPOZNATIJI bračni par malih ekrana, zvijezde TV reklame, Ante i Darinka, uistinu postoje i žive u Đakovu. Ante je veliki ljubitelj nogometa koji svakome kupuje plave dresove, jer je navijač Dinama, a i Darinka jako voli nogomet, ali ona navija za svoju Rijeku jer je tamo rođena. Zbog svega toga Ante razmišlja o osnivanju nogometne ekipe "Ante, nicht Darinka" s kojom bi se natjecao na lokalnom ljetnom turniru.

O čemu je zapravo riječ? Slučajno se poklopilo da se đakovački bračni par zove baš kao i trenutno najpoznatiji par s malih ekrana, a i mnoge druge stvari ih povezuju. "Drago mi je što su nas 'potrefili' baš s tom reklamom, jer nam je ta najbolja", rekao je Ante Vučković za Jutarnji list.

Darinka nakon Ante ne može dohvatiti volan

Ante i Darinka iz Đakova također imaju automobile na leasing, ali ne Porsche, već Nissana i Škodu Octaviju. Budući da je Darinka manja i mršavija, Anti je uvijek problem ući u auto nakon što ga je ona vozila i često se mora mukotrpno probijati do volana. Nije ni Darinki jednostavno voziti nakon Ante, jer onda ne može dohvatiti volan.

Kada su prvi put vidjeli reklamu u kojoj glumac Emir Hadžihafizbegović glumi hvalisavog došljaka Antu, đakovački Ante i Darinka nisu mogli vjerovati takvoj slučajnosti. "Jesam li ja sad dobro čuo?", pitao je Ante Darinku. "I meni se čini da su rekli Ante i Darinka", odgovorila mu je ona, a potvrda je stigla kada su ih susjedi i prijatelji počeli nazivati i prepričavati reklamu.

Prvi su u gradu dnevni boravak obojili u narančasto

Đakovački par je spremno prihvatio zanimljivu situaciju pa se sada Ante na telefon javlja: "Ante je, nicht Darinka!", a Darinki su, s obzirom da je učiteljica, nastavni sati postali urnebesno smiješni jer svi učenici znaju da njihova učiteljica Darinka ima supruga Antu.

Već su i prije reklame, bili poznati u svom gradu. Naime, prvi su u gradu dnevni boravak obojili u narančasto, a rijetki su trenuci kada u njihovom stanu nema gostiju. "Neki su nam rekli da se uopće nisu iznenadili jer da se oko nas dvoje uvijek nešto događa pa ako je neki bračni par baš trebao završiti na reklami, barem imenom, onda i nije čudo da smo to upravo Darinka i ja", objasnio je Ante.

I.M.L.
Foto: Boris Arbanas / CROPIX

Pročitajte više