Video - Beyonce "podivljala" pod utjecajem Lady Gage: Dvije dive snimile vrući zajednički spot


DVIJE dive, Beyonce i Lady Gaga koje naizgled nemaju mnogo zajedničkog snimile su spot za remiks zajedničke pjesme Video Phone koji danas imaju svoju svjetsku premijeru na MTV-u.

Vrlo žestoki spot snimljen je u Atlanti, a u njemu su dvije pjevačice obučene u istu odjeću i pjevaju o seksi razgovoru s ljubavnikom preko video telefona. Općeniti je dojam da je spot napravljen više u divljem i otkačenom stilu Lady Gage, a ne nalikuje pomalo uštogljenim i plesnim spotovima kakve inače radi Beyonce. Daily Mail tvrdi da je Gaga "pokvarila" Beyonce i potaknula ju da pokaže svoju zločestiju stranu. U spotu se pojavljuje japanska ratna zastava, a obje dive, u jednom trenutku, nose bijele korzete, cipele s vrtoglavim potpeticama i maske na licima. U sljedećoj sekvenci Beyonce postaje sado-mazo domina i crvenom puškom prijeti dvojici nabildanih muškaraca.

"Ne želim se pojaviti s nekakvom vražjom mašnom na glavi"

Spot se snimao u pauzi Beyonceine turneje "I Am...". Suradnja se očito pokazala uspješnom, jer je Lady Gaga odlučila uvrstiti Beyonce u svoju pjesmu "Telephone" na albumu "The Fame Monster" koji bi trebao izaći 24. studenog. U jednom intervjuu za radio Gaga je ispričala da je dobila nadimak "Gee-yonce" dok je vježbala koreografiju za zajednički spot. "Kad sam snimala video spot s njom, Beyonce me nazvala i pitala 'Što želiš učiniti'", a ja sam joj rekla 'Ne želim se pojaviti s nekakvom vražjom mašnom na glavi i biti modno dotjerana Gaga u tvojem spotu. Želim promijeniti tebe", rekla je 23-godišnja vrckava pjevačica.

Gaga ima ozbiljne glumačke ambicije

No, Lady Gaga očito voli sebe gledati na ekranu, jer ove je godine gostovala u iznimno popularnoj tinejdžerskoj seriji Gossip Girl. Pored toga, mlada zvijezda razmišlja o snimanju svoje vlastite "rock opere". "Ona vidi glumu kao dio normalnog razvoja svoje karijere. Imala je ideju o rock operi koja bi bila veliki, skupi film napravljen prema njenim originalnim zamislima. Ali sviđaju joj se i stroge, dramatične uloge", rekao je izvor blizak pjevačici za britanski The Sun. Gaga će sljedećeg tjedna obići Veliku Britaniju u sklopu svoje turneje.

Pročitajte više