Video - Big Mama House: Danijel Boto u tijesnoj završnici pobijedio Ivanu Paris

POBJEDNIK ovogodišnjeg OBN-ovog reality showa "Big Mama House" je Danijel Boto koji je u finalu pobijedio Ivanu Paris i tako osvojio novčanu nagradu od 200.000 kuna.

Naša starleta i pjevač iz Čapljine u vrlo emotivnoj završnici borili su se za titulu pobjednika druge sezone OBN-ovog, vrlo gledanog, showa. "U samom finalu u goste su došli pjevačica Selma Bajrami, djevojka i brat Kenana Delića, Asjina mama, Lukina mama, sestra i teta i naravno Botin tata. Lukina mama je u Srbiji poznata spisateljica pjesama i piše tekstove za sve poznate pjevače u Srbiji, a teta mu je pjevačica poznatija pod imenom SUZI Q", rekla nam je Petra Bedek s OBN-a i napomenula da je Ivana Paris jedina od djevojaka bila Botina konkurencija.

Kao što je to običaj, prikazani su najbolji trenuci iz kuće Velike mame, ali i oni najtužniji. Tako su gledatelji ponovo imali priliku vidjeti rijeke suza prolivene kad je Dino Bubičić otišao iz showa. I Dino i Ivana doslovno su ridali, a njihova ljubavna priča trajao je tijekom cijelog showa dok su tijekom boravka u hrvatskoj Farmi govorili da su samo prijatelji te da ničeg nema među njima. "Za Ivanu treba istaknuti da je kroz cijeli show bila jedina u kući koja je doista svaki dan kuhala za sve ukućane, čistila i prala. Sve smo to zabilježili i moramo ju pohvaliti", javljaju iz OBN-a.

Pobjednik showa Danijel Boto već je nastupao u reality showovima: Super Nova Music Talents, Showtime i u macinom antitalent showu. Glazbom se bavi već deset godina, a pojavljivao se i na Red Carpetu, Nove TV. Kaže da mu je uzor bivša Feminemka Ivana Marić. Boto je velika zvijezda u Hercegovini, a najavio je da bi volio svojom glazbom "pokoriti Zagreb". U kući Velike mame je bio jedan od omiljenih natjecatelja što mu je na kraju priskrbilo pobjedu.

Pročitajte više