Video: Bijele udovice nasamarile Vlatka Markovića

SVE JE manje hrvatskih javnih osoba koji nisu pali na foru Marija Lipovšeka i Davora Jurkotića u njihovoj rubrici "U zdrav mozak". Bijele udovice, nakon Rine Dehni, Borisa Banovića, Vesne Pusić i mnogih drugih, ovaj su put "na zub" uzeli predsjednika HNS-a Vlatka Markovića.

Lipovšek mu se telefonski predstavio kao član nogometnog kluba Šmrike iz Primorsko-goranske županije. Broj je dobio od izvjesnog Rade Kalčića i želi od Markovića da mu pošalje nogometne lopte.

Vlatko Marković nalazio se na granici "pa ga policija zajebava" i želio je ubrzati razgovor, ali Bijele udovice ukrale su mu pet minuta. Isprva nije mogao shvatiti o kojem je klubu riječ, ali je prestao propitkivati kad mu se "njegov stari prijatelj Rade" javio na telefon. Vlatko se potom s Udovicama prisjetio i rakije koju su "zajedno bili davne '93", ali odbio im je poslati lopte bez dopisa. "Morate napisati dopis. Ništa se ne može dobiti bez potvrde. Svi glume mangupe, napišite pismo i gotova priča!", rekao je Marković kojem se doista žurilo.

Lipovšek i Jurkotić otišli su onda dalje i tražili umjetnu travu i štucne. "Ma odakle mi umjetna trava? Pa što je tebi? Ajde, Rade, nemoj me zajebavati". Iznervirani Marković nije ih prepoznao, ali je ubrzo prekinuo poziv.

D.D.
Foto: Index

Pročitajte više