VIDEO Bogati klinci s Instagrama nastavljaju zgražati svijet, iz čiste dosade zapalili Mercedes

Foto: Instagram

BOGATI klinci s Instagrama nastavljaju zgražati svijet, a svježi kadrovi stižu iz Britanije gdje je skupina bogatih derišta iz čiste dosade zapalila Mercedes G Wagen čija je početna cijena oko sto tisuća eura, piše Daily Mail.

Naravno, reagirali su mediji, a ubrzo je osvanula nova fotka koja želi "postaviti primjer bogatima da ne moraju uništavati stvari.

No, vrlo brzo nastavljeno je po starom. Na istom Instagramu brzo je objavljena fotka WC školjke na kojoj je poslagana hrpa novčanica, a ispod piše "skupi li ova fotka 10 tisuća lajkova, pustit ćemo vodu." 

Ne bi bilo prvi put jer jedan od njih već je pustio vodu za Rolexom od oko 10 tisuća eura. Bogati klinci s Instagrama već su poznati po pokazivanju ekstravagantnog životnog stila i razbacivanju bogatstvom, no sad su stvari počeli uništavati i to iz čiste dosade.

"Ova stranica dokaz je da novac ne može kupiti klasu", komentirao je jedan pratitelj spornog Instagram računa. I drugi su bahate mlade bogataše napali zbog paljenja auta, no to ih nije spriječilo da nastave gdje su stali.

 

Pročitajte više