Video - Chick Fight: Izaberite najbolju plesačicu u natjecanju "1 na 1"

ČETVRTU godinu zaredom program R'n'B Confusion powered by Index.hr organizira natjecanje u ženskom hip-hop plesu, te daje priliku djevojkama iz Hrvatske da se probiju na plesnoj sceni. Na natjecanje se prijavilo 17 djevojaka koje misle da mogu pobijediti, pa i zaplesati uz Justina Timberlakea ili recimo Madonnu, a na vama je da odaberete četiri djevojke koje će biti finalistice "Chick Fighta" 2009. godine.

Pravila natjecanja su takva da suci nasumce izabiru djevojke koje će se boriti jedna protiv druge

Ekskluzivno na Index.hr-u uskoro će te moći izabrati od 17 djevojaka najbolju Indexovu "Chick Fight 2009" plesačicu koja će završiti ravno u finalu. Ona s najviše glasova osvojiti će vrijedne nagrade pokrovitelja.

"Chick Fight" je prvo hrvatsko plesno natjecanje u hip hop plesu koje je napravljeno isključivo za djevojke i prvo koje se održava za vrijeme neke klupske večeri. Prvi Chick Fight bio je 2006. godine, a samo natjecanje je naišlo na izuzetno velik odaziv publike i postalo brand sam za sebe. Po uzoru na filmove "Step up" i "You got served" hrvatske plesačice se već četvrtu godinu za redom bore u kategoriji "1 na 1" za titulu najbolje.

Natjecateljice plešu na glazbu koju pušta DJ i moraju se snaći na bilo koji njegov izbor

Pravila natjecanja su takva da suci nasumce izabiru djevojke koje će se boriti jedna protiv druge te svaka od njih ima dva izlaska da pokaže da je bolja od svoje suparnice. Najbolje odlaze u idući krug i tako sve dok ne ostane samo jedna. Natjecateljice plešu na glazbu koju pušta DJ i moraju se snaći na bilo koji njegov izbor, bilo koju pjesmu. Suci su najbolji plesači i plesni pedagozi iz Hrvatske a da cijela priča ima i onu internacionalnu stranu, društvo im radi gost sudac iz inozemstva.


Prošle godine to je bio plesač Justina Timberlakea, Lil' Phill. Na ovogodišnjem Chick Fight specijalan gost iz Londona, dobitnik mnogobrojnih plesnih priznanja i nagrada. Bly Richards - pobjednik najvećeg reality plesnog show-a u Britaniji pod nazivom "Bump&Grind2" koji je ujedno bio i najveći plesni natječaj ikada u Britaniji. Bly je osvajač prestižne britanske "Mobo" nagrade za UK hip-hop artist "Kano", a njegovu figuru mogli ste vidjeti na video spotovima najvećih izvođača poput Madonne, Rachel Stevens i drugih.

Pobjednica i dvije iza nje osvajaju vrijedne nagrade sponzora

Osim plesa, kao model krasio je naslovnice popularnih magazina "Sex in the city", moskovskog izdanja te ukrajinskog "Hello" magazina. U posljednje dvije godine u samo natjecanje uključili smo i publiku koja na Index.hr-u može glasati za svoje favoritkinje i tako im pomoći da uđu u finale "Chick fighta".

2006. godine titulu najbolje odnijela je Spindarrella, a njenu titulu 2007 godine preuzela je Shani. Prošlogodišnja pobjednica, mlada Splićanka Tina svoju titulu za"Best Chick" ove godine će uručiti najboljoj plesačici. Pobjednica i dvije iza nje osvajaju vrijedne nagrade sponzora: RNB Confusion & Piranha (2000 kuna/VIP separe/free drinks/VIP Golden card), Max Factor – kozmetika, Puma – odjeća, Orvas plus – mirisi, Blitz & Cinestar, BaliBeaty Resort – njega tijela i lica, Extra Travel agencija – avionske karte do..., Restoran Lido/Fifty Fifty- večera za dvoje i Red Bull.

D.D.

Pročitajte više