Video: Cigi tražio frajere da ga masiraju na premijeri "Djeveruša", Index Rouge predstavljen partyjem

SINOĆ je održana Indexova premijera filma "Djeveruše". U Gold Class dvorani Cinestar Arena Centra 40 odabranih dama pogledalo je film te usput saznalo sve o novoj Indexovoj rubrici za žene, Index Rouge. Ova ekskluzivna premijera razmazila je sve svoje posjetiteljice, koje su, ne sumnjamo, uživale u filmu. Blaženi među damama sinoć je bio Neven Ciganović koji obožava provoditi vrijeme sa ženama. Na jučerašnju Indexovu premijeru stigao je u društvu mlade Sare Brkić, koja je u ponedjeljak postala zaštitno lice Dana vjenčanja.

Neven i kršni mladići

Otkrio nam je kakve svadbe voli te jesu li neke njegove poznate prijateljice tražile pomoć u planiranju svadbe. Neven u svakom slučaju voli glamur i raskoš, a svoje prijateljice ponekad posavjetuje u vezi odjevnih kombinacija, jer je u tome najbolji. Iako voli žene, Neven se oduševio kad je vidio dva kršna mladića istreniranih torza, Martina Andrijaševića i Damira Kućančanina, pa je rado s njima pozirao, a kasnije tražio i masažu dok je sjedio u udobnoj fotelji.

Fani Stipković: Na jednoj svadbi sam se žestoko posvađala s pratiocem i otišla doma

Njegova prijateljica Fani Stipković na premijeri se družila s Kristinom Bradač i Sanjom Duggan, a otkrila nam je kako su prošle dvije svadbe na kojima je bila. "Na drugoj sam se žestoko posvađala sa svojim pratiocem pa nije prošlo dobro, pokupila sam se nakon sat vremena i išla doma", rekla je Fani. Novinarka bi htjela nešto manju svadbu, iako, kaže, nije tipično žensko pa nikad nije maštala o tom posebnom danu.

Branka Bebić otkrila kako usklađuje poslovne i obiteljske obaveze

Branka Bebić već odavno je obavila dio s vjenčanjem, a za Index se prisjetila tog divnog dana. O svojoj obitelji bivša missica nije htjela previše pričati, no otkrila nam je na koji način usklađuje poslovne i obiteljske obaveze. Premijeru su posjetile i prijateljice Vanja Mamić i Kristina Burja, a sreli smo i Renatu Sopek.

Zabava u Mansionu povodom predstavljanja Index Rougea

Nakon premijere, zabava se preselila u Mansion, gdje su svi odjeveni u ljubičasto dobili Indexove poklon pakete povodom pokretanja rubrike samo za žene, Index Rouge. Pogledajte video i otkrijte što su nam naši celebrityji rekli te kako je izgledala zabava u Mansionu.

Pročitajte više