VIDEO Cijeli žiri odmah im je htio pritisnuti X, no vrlo brzo ostali su bez riječi

Screenshot: YouTube

U PRETPOSLJEDNJOJ audicijskoj emisiji Supertalenta gledatelji su svjedočili brojnim atraktivnim i zabavnim, ali i emocionalnim nastupima kandidata, a neki su posebno oduševili.

Duo iz Slovenije, Luka Auguštin i Timotej Nuč, umjetničkim imenom Flipping Art Acrobatic duo, publiku je oduševio akrobatskim sposobnostima. No prije nego su krenuli s pravim performansom, pokušali su zavarati žiri sviranjem s raštimanim gitarama.

''Riskirali ste od mene jedan opasan buzzer, pogotovo kada je tvoja gitara bila raštimana. Vaši akrobatski elementi izgledaju iznimno impresivno, ali ono što me skroz izulo iz cipela je vaša sinkroniziranost. Ja ću samo reći, uz sve ste još i zgodni, tako da, odlično.'', oduševljena je bila Martina. Janko je dodao kako mu je njihov nastup bio ''jedna od moćnijih stvari koje je vidio ove godine''.

Nastup jedanaestogodišnjeg dječaka Gabrijela Rodića raznježio je žiri i publiku u studiju, iako ga je uhvatila trema pa je zaboravio riječi. Janko ga je došao primiriti, a drugim pokušajem izvedbe "Someone Like You" od Adele je oduševio te uspio rasplakati Maju Šuput.

Glazbeni sastav Deaf band Dlan dokazao pak je da za njih prepreke ne postoje. Naime, predstavili su se autorskom pjesmom, a ono što ih ističe od ostalih je njihova sposobnost osjećanja glazbe s obzirom na to da je od sedmero članova, petero gluhih.

''Ljudi, ja ne razumijem kako vi ovo radite. Da mi sto puta objasnite, meni ovo nije jasno. Ja znam ljude koji normalno čuju, a ovo ne mogu napraviti.'', iznenađena je bila Maja, a Janko je komentirao: ''Ovo je apsolutno nevjerojatno! Način na koji se vi slušate je nešto što bi 'čujeće' osobe trebale naučiti i preciznost koju vi imate kao i ona komunikacija na pozornici je nešto toliko nadahnjujuće za gledati i slušati da je to čudo!''

Ivan Papišta na saksofonu također je bio emotivan. "Ivane, ovo je bilo predivno. Ovo je bilo jako emotivno i do mene ste doprijeli. Ja mislim da je vaša posebnost, ne nužno samo u instrumentu i u glazbi, već da tu postoji nešto puno više o čemu ja ne znam.'', rekla mu je Martina, a Davor je dodao da čak ni on nije mogao isključiti emocije, dok je Maja poželjela da svira zauvijek.

Četiri DA od žirija dobili su i cheerleaderi iz Širokog Brijega, Cher Široki. ''Taj široki osmijeh iz Širokog, te rupice u zubima i te špage, ti mostovi koji se preokreću, te noge koje se drže gore. Ako prođete dalje onda samo zbog vas četiri.'', poručila im je Martina, a Davor je dodao: ''Rekao bih samo da na mlađima svijet ostaje, a kod vas apsolutno vrijedi.''

Osim emotivnih, našlo se i komičnih nastupa, a jedan takav priuštio je natjecatelj koji se predstavio imenom Darth Jackson. U kostimu Dartha Vadera i imitacijom plesnih koraka Michaela Jacksona zbunio je žiri, a jedino Davor nije mu dao x...

Pročitajte više