VIDEO Članove Morcheebe oduševio Šibenik: Spontano snimili novi spot

Screenshot: YouTube

U SRPNJU ove godine Skye i Ross iz Morcheebe na Tvrđavi sv. Mihovila održali su koncert za pamćenje. Dupkom puna tvrđava, rasplesana i dobro raspoložena publika bili su odlična kulisa za snimanje spota (u kojem glumi i dvoje mladih Šibenčana) kojim band najavljuje izlazak novog albuma.

Band se, naime, toliko oduševio koncertnim prostorom Tvrđave sv. Mihovila i Šibenikom da su ad hoc odlučili cjelokupni spot za singl „Light of Gold“ snimiti na gradskim lokacijama i za vrijeme koncerta na Tvrđavi.

Dvoje mladih šibenčana koji glume u spotu redatelj je odabrao nakon što je bend putem društvenih mreža i medija pozvao zaljubljene parove za statiranje. Između desetaka prijava, redatelj Tom Merilion odabrao je Saru i Danijela te im priuštio nekoliko nezaboravnih dana.

Spot je jučer predstavljen javnosti i najavljuje album koji izlazi 2. rujna, a dio materijala s novog albuma, publika je imala priliku poslušati već na srpanjskom koncertu.

Pozornica Tvrđave sv. Mihovila prepuna fanova izvrsno je dočarala povezanost benda s hrvatskom publikom, a spot je prenio dio čarobne atmosfere koja je te večeri publiku dovela do ekstaze.

Pročitajte više