VIDEO Cura bez uha otkrila za što zakači masku i iznenadila internet

Screenshot: TikTok

DVADESETOGODIŠNJA Rhys Yarbrough iz Missourija nema jedno uho, no željela je pokazati onima koji se protive nošenju maski da nju ni to ne sprječava. Kako bi zaštitila sebe i druge od virusa, smislila je razne kreativne načine kako stvoriti nešto što sličnije uhu tamo gdje ga nema.

Kako je rekla za BuzzFeed, njeno stanje naziva se Goldenharov sindrom. Zbog njega je bila na sedam operacija, a na desnu stranu uopće ne čuje.

@rhysyarbrough

Shoutout to the guy running behind me ##noears ##goldenhar ##fyp

♬ original sound - dawlatc

Kad je donesena odluka o nošenju maski, potražila je na TikToku ideje kako nositi masku u njenoj situaciji, a mnogi su joj savjetovali da kupi kuku ili PopSocket držalo za pametni telefon. Sve je to isprobala, a kupila je i protetsko uho. Sve je snimila, a ubrzo su njene snimke postale viralne.

@rhysyarbrough

Reply to @brian.dido Genius!! ##goldenharsyndrome ##microtia ##ear

♬ Its Gettin' Old. - Cottonwood Firing Squad

"PopSocket je bio malo čvršći i bilo ga je najugodnije nositi. Osim toga, kad sam ga skinula, nije ostao trag", recenzirala je.

@rhysyarbrough

Reply to @jenniferbauer55 Made this just for you ❤️ ##fyp ##commandstrips

♬ Rainy Days X Animal Crossing - ViBES

"Često zaboravim da sam drugačija od većine drugih ljudi, a nikad ne bih rekla da će mi lijepljenje PopSocketa na lice donijeti ovoliku popularnost", rekla je na kraju.

Pročitajte više